COVID-19

Het CoronaVirus grijpt om ons heen en geeft met name in de reisbranche pure overmacht situaties!

Statement in deze onzekere situatie!

...

STAY SAFE! STAY STRONG!

De gezondheid en het welzijn van onze klanten staat centraal! Naast de hygiënische aanpassingen en fitheid binnen ons team van collega’s. Gezien het COVID-19 / zogeheten CoronaVirus in rap tempo om ons heen grijpt, nemen wij als team alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is- en blijft- in deze onzekere tijden.

Als reisonderneming dat internationaal handel bedrijft, houden wij de situatie per land / per stad / per club nauwlettend in de gaten. We maken elke beslissing dagelijks op basis van de meest actuele informatie en die in lijn is met lokale / internationale veiligheidsrichtlijnen. Zo volgen wij op dagelijkse basis de richtlijnen van onze regering, het RIVM en internationale partijen / regeringen. Omdat de situatie voortdurend ontwikkelt, kunnen voorzorg– en veiligheidsmaatregelen op elk moment worden aangepast of aangescherpt.

Om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van iedereen en onze klanten in het bijzonder. Zullen wij per reisdossier de balans opmaken volgens al deze richtlijnen van dat moment en dan grondig evalueren en besluiten wat te doen. Wij houden de komende dossiers nauwlettend in de gaten en zullen (mits de tijd aanbreekt voor dat dossier) klanten altijd proactief informeren en sparren met onze toeleveranciers (luchtvaartmaatschappijen + hotelketens + clubs) wat te doen.

Het is een situatie die niemand in deze wereld ooit eerder op deze schaal heeft meegemaakt en is de impact groot. Het is hoe dan ook pure overmacht!

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk bij te staan, ook al zijn ook wij vaak afhankelijk van de ontwikkelingen en partijen om ons heen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Stay Safe! Stay Strong!

Team SR

Meer hulp nodig?

Neem dan direct persoonlijk contact op met ons Sensatie Reizen team. Wij staan direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden die u nog heeft. Wij vinden het juist leuk om te sparren met onze klanten, om zo tot de best mogelijke voetbalreis te komen en u uniek maatwerk te kunnen leveren.

Stel uw vraag
Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten