UNIQUE SELLING POINTS

De belangrijkste redenen waarom klanten ons telkens opnieuw kiezen:

Goedkoopste voetbalreizen

Wij zijn de goedkoopste aanbieder in de hele markt. Wij spiegelen alle prijzen iedere dag voor onze 24 top clubs waarmee wij werken.

5.000+ tevreden klanten

Eenmaal getroffen door het SR virus, blijven onze klanten op voetbalreizen gaan. Ervaar het verschil zoals onze duizenden klanten.

Betrouwbare zitplaatsen

Ons doel is dat niemand alleen zit en juist naast elkaar. Wij bieden enkel kwalitatieve stoelen en hebben altijd tickets beschikbaar.

Accor Group samenwerking

Wij zijn de enige organisatie met een Accor Group samenwerking. Zo bieden wij enkel kwalitatieve, centrale hotels in de steden.

Voetbalreizen

Slechts 10% aanbetaling

Ons (toekomstig) nieuwe boeking systeem zorgt ervoor dat klanten al tegen slechts 10% aanbetaling hun voetbalreis kunnen boeken.

98% klanttevredenheid

Wij verwijzen bezoekers graag naar onze recensie wall of fame. Hierin ziet u meerdere ervaringen en hun Voetbalsensatie foto.

Uitgebreide reisinformatie

Al onze klanten informeren wij netjes een week vooraf met een duidelijke mail en alle uitgebreide reisbescheiden documenten.

Ervaren personeelsleden

Onze passie voor voetbalreizen gaat ver. Wij hebben persoonlijk contact met alle clubs en bezoeken onze connecties ook erg graag.

VOETBALREIZEN ARRANGEMENTEN

Ervaar het verschil van de scherpste prijs en een maximale, kwalitatieve voetbalreis:

LUISTEREN NAAR KLANTEN

Klant feedback is voor ons erg belangrijk en willen wij graag met u delen:

Wij hebben onlangs een grootschalige enquête gehouden bij onze voetballiefhebbers. De bedoeling was om zo de juiste feedback te ontvangen, om ons bedrijf van daaruit verder door te ontwikkelen. Klanten zien ons met name als betrouwbaar, flexibel en creatief.

Onze voetbalreizen arrangementen en de kwaliteit van tickets | hotels | wedstrijdtickets is wederom hoog te noemen. Onze wedstrijdtickets zijn in vergelijking met andere aanbieders in de voetbalreizen branche hoog en ook de levering van deze tickets in de Accor Group hotels wordt als prettig ervaren. Alle hotels hebben een zeer centrale ligging, wat voor minder reistijd zorgt. De retourvluchten zijn vanuit de meest scherpe luchtvaartmaatschappijen en zo betaald u geen euro teveel.

Betrouwbaarheid
95%
Kwaliteit
92%
Flexibiliteit
88%
Klantenservice
91%
Creativiteit
97%