SR | Wedstrijd garanties

Nooit meer angst voor wedstrijd verschuivingen!

Wat wij vanuit onze jarenlange ervaring als reisorganisatie zien, is dat de meeste wedstrijden pas laat definitief worden vastgelegd (circa 2 à 4 weken vooraf). Om onze goedkoopste vanafprijzen te kunnen waarborgen, is het voor u als klant slim om zo vroeg mogelijk te boeken. Wij begrijpen het dilemma voor u als liefhebber, want er bestaat dus een kans dat de wedstrijd op een later moment alsnog buiten uw geboekte reisschema kan vallen. Veel andere voetbalreis aanbieders leggen dit probleem bij hun klanten neer, door vaak niet met de klant mee te denken of verkeerde pakketten aan te bieden. Sensatie Reizen ontzorgt u direct en lost hierin uw problemen klantvriendelijk voor u op! Hierbij profiteert u van onze jarenlange statistieken in dergelijke wedstrijdverschuivingen. Op basis daarvan bieden wij onze klanten betaalbare garanties aan, waarmee Sensatie Reizen de onkosten van een verplaatsing voor u kan vergoeden. Hieronder ziet u onze garantie keuzes:

SR | Wedstrijdgarantie - Basis arrangementen

Mocht er een wedstrijd verschuiven, dan regelt Sensatie Reizen het voor u, maar de omboekingskosten worden tegen kostprijs doorberekend. Daarbij gelden deze regels:

Gratis service bij wedstrijd omboeking (hotelverblijf en/of retourvlucht)
De pakketten op onze website bieden wij al op een manier aan (2 nachten – 3 dagen) of (1 nacht – 2 dagen) zodat uw verschuiving vaak al in uw pakket valt en blijft staan. Ons advies is bij uw selectie van een voetbalreis inclusief vervoer, om de vluchten zo ruim mogelijk te plannen. Wij bedoelen hiermee dat u kiest voor de heenvlucht zo vroeg mogelijk en de terugvlucht zo laat mogelijk retour. Mocht uw wedstrijd toch buiten het schema vallen, dan kunt u uiteraard op onze steun rekenen. Wij adviseren, in samenspraak met u als klant, de best mogelijke alternatieven om de wedstrijd alsnog te kunnen aanschouwen. Wij zullen alle nodige aanpassingen voor u regelen, tegen de vergoeding van de daadwerkelijke kostprijs aanvullend. In overleg kan dit een aanvullende overnachting of omboeking van vluchten zijn. Wij zorgen dat het omboekingsbedrag scherp blijft en u een minimale aanvullende rekening ontvangt.

SR | Wedstrijdgarantie - Premium Annuleringsverzekering

Vanuit de premium wedstrijdgarantie, bieden wij u een volledige verplaatsing, omboeking of annulering vanuit onze annuleringsverzekering. Wij zijn aangesloten bij de voetbalreizen verzekeraar: Europeesche Verzekeringen. Zo hebben wij als lid de aanvullende mogelijkheid om u als klant geheel te ontzorgen en u zo zonder stress te laten afreizen naar alle clubs. Wij houden nadrukkelijk de wedstrijdplanningen in de gaten en zullen snel met u als klant in overleg gaan, mocht u verzekerd zijn via ons en is er een verschuiving. Op basis daarvan bieden wij u direct 3 alternatieve Europeesche Verzekeringen omboekingsmogelijkheden.

1) Aanpassen van uw voetbalreis, zodat u de wedstrijd kunt bezoeken
Uw heenreis en/of terugreis wordt kosteloos aangepast, zodat u de geboekte wedstrijd bij kunt wonen. Sensatie Reizen stelt u één of meerdere geschikte mogelijkheden voor om de voetbalreis zodanig om te zetten, zodat uw wedstrijd opnieuw in het schema past.

Sensatie Reizen bepaalt of een verlenging of verplaatsing van uw voetbalreis wordt geboden. De premie is gebaseerd op ons recht om daarbij de scherpste optie te selecteren. Het zou dus kunnen zijn dat we enkel de heenvlucht aanpassen, maar dat een terugvlucht zal blijven staan. Dit doen we dan omdat het goedkoper is om een extra overnachting te boeken. We zorgen ervoor dat uw reisduur niet verminderd en uw aantal overnachtingen gelijk zal blijven of verhogen we dit met één aanvullende nacht. Wij hanteren een policy van een minimale aankomst van 2,5 uur voor de wedstrijd. De geplande aankomst van uw vlucht of trein moet dus tenniste 2,5 uur voor de aftrap van de wedstrijd zijn. Het is gebruikelijk in onze voetbalreizen branche dat dit soort tijden worden gehanteerd. Mocht u het krapper in willen plannen, dan is dat niet ons advies en uw eigen risico. Het minimale vertrek na de wedstrijd hanteren wij op 3,5 uur, in de meeste gevallen en vanuit onze ervaring is dat voldoende te noemen. Wij proberen uiteraard altijd de luchthaven, waarvan u bent vertrokken, te handhaven. Mocht het onmogelijk zijn om dit opnieuw te boeken, dan zullen wij met u in overleg deze opties bespreken.

2) Reis behouden maar andere wedstrijd bezoeken
U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het geboekte reisschema met retourvlucht en hotelverblijf te behouden, maar een andere wedstrijd te bezoeken. Voor verschillende bestemmingen zoals: Londen | Manchester | Liverpool | Madrid is dit het geval en bieden wij meerdere clubs aan. Als het u beter uitkomt om de reisduur te laten staan, zou dit een goed alternatief zijn om de sensatie toch mee te maken. Wedstrijden met een zelfde (prijs)profiel zullen we voor u dan kosteloos aanbieden, voor andere ”duurdere” alternatieven kunnen wij voor u een meerprijs bedenken en communiceren. U begrijpt dat wij wel een juiste benchmark qua wedstrijd zullen aanbieden en dat het een eerlijk vergelijk moet zijn. In sommige gevallen zou het ook zo kunnen zijn, dat we u een korting kunnen aanbieden, mocht uw omboekingswedstrijd van een lagere categorie zijn. Hierin zullen we ten alle tijde met u persoonlijk in contact staan om de juiste afstemming te maken.

3) Annuleren van de geboekte voetbalreis
Als de nieuwe wedstrijddatum totaal niet uitkomt en in een uiterst geval dat er geen andere geschikte wedstrijd te vinden is, zullen wij uw voetbalreis helaas moeten annuleren. U begrijpt wel dat wij dan eerst optie 1 en 2 van het premium pakket volledig hebben onderzocht, om u toch een maximale beleving en omboeking te laten meemaken en is deze keuze een uiterst geval. In dit geval behoudt u het tegoed van de waarde van de reissom (exclusief de verzekeringspremie) en heeft u een geldigheid voor een nieuwe voetbalreis naar keuze binnen 2 jaar. Hiermee kunt u gedurende deze periode eenvoudig een nieuwe voetbalreis naar keuze selecteren en heeft u dat als krediet opgebouwd. U zult als klant begrijpen dat dit enkel in werking kan worden gesteld voor en niet tijdens uw voetbalreis en nogmaals zien wij deze aanvullende regeling als een uiterst geval en zullen wij u eerder via de andere opties ontzorgen.