BETROUWBARE TICKETS

Wij kunnen u volledig gerust stellen dat wij altijd vanuit onze clubs professionele tickets aanleveren!

Kwalitatieve tickets is absoluut prioriteit!

Vergelijk onze prijs / kwaliteit verhouding juist eens goed met andere voetbalreizen aanbieders.

WIJ LATEN NIEMAND ALLEEN ZITTEN:

De wedstrijd is het belangrijkste item van uw hele voetbalreis. Wij begrijpen dat er niks zo vervelend zou zijn, dan dat klanten alleen in een buitenlands voetbalstadion dienen plaats te nemen. Dit laten wij als organisatie en in de rechtstreekse samenwerking en inkopen met de clubs dan ook absoluut nooit gebeuren. Wij bieden kleine groepen van bijv. 2 | 3 | 4 personen altijd zitplaatsen bij elkaar aan en streven wij naar tickets op dezelfde rij. Bij grotere groepen gaan wij altijd met de desbetreffende club in contact om te kijken hoe wij de groep (bijv. 25 personen) het best in hetzelfde vak / op rijen kunnen plaatsen.

BETROUWBARE TICKETS GEGARANDEERD:

Door de jarenlange intensieve samenwerking met onze topclubs, is het voor ons een vanzelfsprekendheid geworden dat wij betrouwbare tickets ontvangen en afleveren aan klanten of hotelrecepties. Het is voor ons een routine kwestie geworden met de duizenden leveringen door de jaren heen en alle voetbalreizen die wij al hebben mogen organiseren. Onze leveringen van tickets gaan of via de welbekende e-Ticket, deze ontvangt u bij de reisbescheiden mail een ruime week voor vertrek. Of wij laten ze per koerrier leveren op de ochtend van de wedstrijd vanuit de club bij de Accor Group Hotels / unieke samenwerking.

BEPAAL UW EIGEN TICKET CATEGORIE:

Wij weten inmiddels uit ervaring dat klanten heel verschillend tegen voetbalreizen aankijken. Zo zien wij klanten die het juist zo scherp mogelijk willen organiseren, maar ook klanten die het volledig als maatwerk willen hebben ingericht en vaak zo luxe mogelijk. Onze scherpe vanafprijzen bij alle wedstrijden, zijn opgesteld inclusief de Categorie 2: Korte zijde ticket kwaliteit. Binnen onze uitgebreide offerte aanvraag formulieren of ons moderne online boekingssysteem kunt u als klant ook eenvoudig switchen naar betere Categorie 1: Lange zijde tickets. Dit is per club / stadion verschillend en vanuit uw eigen voorkeur in level tickets.

Meer hulp nodig?

Neem dan direct persoonlijk contact op met ons Sensatie Reizen team. Wij staan direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden die u nog heeft. Wij vinden het juist leuk om te sparren met onze klanten, om zo tot de best mogelijke voetbalreis te komen en u uniek maatwerk te kunnen leveren.

Stel uw vraag
Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten