AS ROMA

Voetbalreizen AS Roma | Voel unieke passie in het mooie Rome!

Club Informatie – Voetbalreizen AS Roma

Onze voetbalreizen naar AS Rome zijn meer dan alleen een live voetbalwedstrijd op zich. Beleef deze geweldige stad met een combinatie van voetbal en de rijke historie. Zie hoe de zogeheten Giallarossi balanceren tussen aanvallen en verdedigen. Voel hoe de club bruist, na de overname door de eigenaar van de Boston Red Sox. De beste voetbalclub ter wereld worden, op en buiten het veld, is de directe missie van deze club. Die ondubbelzinnige ambitie maakt AS Roma één van de interessante clubs om te volgen. Zo wordt zelfs het Stadio Olympico ingeruild voor een gloednieuw eigen stadion.

AS Roma, voluit Associazione Sportiva Roma is één van de twee clubs uit de stad Rome. In het seizoen 2013-2014 stapte Kevin Strootman over naar deze roemruchte voetbalclub. Na een zware blessure is Kevin eindelijk weer op zijn oude niveau. Wil jij deze Nederlandse topper in actie zien? Beleef Italiaans top voetbal met een voetbalreis naar AS Roma, maak deel uit van de strijd en inzet van de Giallarossi!

Stad Informatie – Voetbalreizen AS Roma

Proef de sfeer in wellicht de meest bijzondere stad ter wereld met een voetbalreis op maat naar AS Roma. Verbaas u zelf over Vaticaanstad en verdiep u moeiteloos in de geschiedenis van barbaren en beschaving. Geniet van geweldige variaties van de traditionele Italiaanse keuken en laat u verrassen door heerlijke recepten. Proef de sfeer van de fanatieke inwoners en unieke historie met pleinen, kerken, attracties etc. Trek erop uit in de wijken: Prati, Ripa en Testaccio, waar u het echte authentieke Rome direct in levende lijve zult ervaren.

Combineer deze unieke stedentrip met een voetbalreis in Rome. Neem een bezoek aan het prachtige Colosseum, dit is wellicht één van de meest indrukwekkende gebouwen uit heel oud Rome. Een amfitheater van het Romeinse Rijk dat vroeger meer dan 70.000 bezoekers kon herbergen. Al deze toeschouwers waren live getuige van de gladiatoren die tegen elkaar vochten.

Vaticaanstad is een aparte staat omringt door de plaats Rome. Mensen kunnen deze staat inlopen zonder paspoort. Deze staat wordt daarom wel goed bewaakt door leden van de goed getrainde Zwitserse Garde. Altijd al willen genieten van deze kleine staat waar de Rooms-katholieke kerk de hoofdzetel is? Ontdek dat Rome uit meer dan alleen voetbal bestaat!

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen AS Roma

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen AS Roma

Geniet live van top voetbal in één van de meest geliefde arena’s van heel Europa. Een voetbalreis naar het Stadio Olimpico is een unieke ervaring op zich. Het biedt momenteel ruim plaats aan ongeveer 70.000 gepassioneerde Italiaanse voetballiefhebbers. Schreeuw mee met de fanatieke aanhang en beleef buitenlands voetbal met een heerlijk klimaat zoals het bedoeld is. Het stadion werd in de periode 1928 en 1937 gebouwd in de Romeinse wijk Foro Otalico te Rome.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij AS Roma? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar AS Roma!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten