MANCHESTER UNITED

Voetbalreizen Manchester United | Bezoek het Old Trafford!

Club Informatie – Voetbalreizen Manchester United

Onze voetbalreizen naar Manchester United bieden u als klant de echte voetbalsensatie. Maak deel uit van de fan schare van 650 miljoen voetballiefhebbers die deze club in hun hart hebben gesloten. Ervaar waarom nou juist deze club de harten van iedere supporter sneller laat kloppen. Merk hoe de legende Sir Alex Ferguson nog altijd op handen wordt gedragen. Onder zijn bewind als coach ontwikkelde Manchester United zich in de jaren 90 tot één van de meest waardevolle clubs ter wereld. In zijn periode van 26 jaar won hij maar liefst 38 prijzen, waaronder 13 keer de Engelse Premier League competitie en 2 maal de Champions League.

Beleef het absolute top voetbal waar spelers zoals: David Beckham, Ryan Giggs, Ruud van Nistelrooij, Edwin van der Sar en Robin van Persie hun reputaties vestigden met onze voetbalreizen naar Manchester United. Na het seizoen 2012 – 2013 zwaaide Sir Alex Ferguson af met een landstitel.

Zie hoe spelers zoals: Romelu Lukaku, Paul Pogba, Jesse Lingard en Antony Martial het verschil maken met hun uitzonderlijke kwaliteiten. In iedere linie heeft Manchester United de keuze uit de beste spelers van de wereld. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Manchester United, maak deel uit van de strijd en inzet van the Red Devils!

Stad Informatie – Voetbalreizen Manchester United

Laat u zelf verrassen door een voetbalreis naar een stad die voetbal ademt als Manchester. De thuisbasis van Manchester United en Manchester City is veel moderner en levendiger dan u op voorhand zou verwachten als liefhebber. Ook op het gebied van het uitgaansleven, winkelen en bezienswaardigheden heeft deze industriestad erg veel te bieden. Als echte supporter en liefhebber, mag een bezoekje aan het National Football Museum niet op uw lijstje ontbreken. 3 verdiepingen hoog en vol met voetbalgeschiedenis en prachtige verhalen.

Manchester is één van de leukste steden om op stap te gaan met een groep vrienden of vriendinnen. Het is niet voor niets de bakermat van onder meer: The Bee Gees, Happy Mondays, New Order, Oasis en Simply Red.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Manchester United

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Manchester United

Ontdek de magie van Old Trafford met één van onze voetbalreizen naar Manchester United. Ervaar zelf waarom dit stadion ook vaak The Theatre of Dreams wordt genoemd. De aanblik van de beroemde rode stoeltjes op Old Trafford zorgt direct voor kippenvel. Met een capaciteit van maar liefst 76.000 stoelen is Old Trafford een waanzinnige voetbaltempel. Alle thuiswedstrijden worden door de supporters massaal bezocht en zijn bijna altijd uitverkocht.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Manchester United? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Manchester United!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten