BORUSSIA DORTMUND

Voetbalreizen Borussia Dortmund | Gelbe Wand is fenomenaal!

Club Informatie – Voetbalreizen Borussia Dortmund

Onze voetbalreizen naar Borussia Dortmund zijn een unieke ervaring op zich. Zie hoe het rebelse elftal in het geel-zwarte tenue altijd alles geeft. Proef de unieke sfeer van de club die tegen de verhoudingen in weer successen boekt in Europa. Maak deel uit van het verhaal van de club die nog niet zolang geleden financieel aan de grond zat, maar nu een jong en dynamisch elftal bezit.

Het inspireert om te zien hoe de club, mede dankzij de uitstekende jeugdopleiding, de weg naar de top opnieuw heeft gevonden. Na een periode van rijkdom en top budgetten kwam de club zoals gezegd in 2005 in de financiële problemen. Nieuwe bestuurders brachten een impuls en zorgden voor een sterker beleid met het oog op aanstormend eigen talent. Dat maakt de charme van deze club direct nog groter en bent u als liefhebber getuige van interessante spelers zoals: Paco Alcazer, Marco Reus en Mario Götze. Beleef Duits top voetbal met een voetbalreis naar Borussia Dortmund, maak deel uit van de strijd en inzet van de Schwarz-Gelben!

Stad Informatie – Voetbalreizen Borussia Dortmund

Dortmund is een aparte, maar wel een erg gezellige stad. Midden in het welbekende Rührgebied, onder de rook van de vele industrie, is er van alles te beleven. Laat u verrassen door de diversiteit en ontmoet het enthousiasme over de Schwarzgelben in de diverse bierhuizen. Bekijk de zeer bijzondere middeleeuwse gebouwen in het centrum van de stad. Ontdek waarom Dortmund ook wel bekend staat als de groene metropool van het Westfalen gebied in Duitsland.

Verbaas u zelf over de levendigheid van het Hohensyburg Casino. Dat is met meer dan een miljoen bezoekers per jaar het grootste gokpaleis van Duitsland. Andere bezienswaardigheden zoals: het Westfalen Park, het Tierpark en Ruhr Museum zijn leuk om te bezoeken. Reizigers kunnen eventueel de voetbalreis ook combineren met een bezoek aan het Duitse Movie Park Germany, wat op een korte afstand ligt vanuit Dortmund. Al met al genoeg te beleven dus en hoeft zich als toerist beslist niet te vervelen in Dortmund.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Borussia Dortmund

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Borussia Dortmund

Alleen al voor het stadion Signal Iduna Park is het bezoek aan Borussia Dortmund meer dan waard. Het Signal Iduna Park is namelijk de grootste voetbal arena van heel Duitsland en één van de meest massale in Europa. Net als de club dateert het stadion uit 1909. Sommige liefhebbers herkennen het waarschijnlijk nog als het Westfalenstadion in het verleden. De nieuwe naam Signal Iduna Park dateert uit het jaar 2005. In dat jaar kreeg Borussia Dortmund deze voetbal tempel in eigen beheer. Beleef onze aantrekkelijke voetbalreizen in dit waanzinnige stadion en schreeuw mee samen met de unieke Gelben Wand. Met maar liefst een capaciteit van 80.000 stoelen is dit een enorme ervaring.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Borussia Dortmund? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Borussia Dortmund!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten