REISBESCHEIDEN PAKKET

Wij geven onze klanten een volledig pakket aan reisbescheiden vooraf mee op reis:

Bijlage 1 | Informatieve brief (inleiding)

Uw Wedstrijdtickets:

De tickets voor de wedstrijd liggen standaard voor u klaar op naam van de hoofdboeker bij de receptie van het Accor Group hotel waarin u verblijft. De tickets worden per club koerier geleverd op de ochtend (zo vroeg mogelijk) van de wedstrijd, zodat u ruim de tijd heeft om zich klaar te maken voor de aftrap en de Voetbalsensatie kan beginnen. Wij hebben in de jarenlange ervaring nog nooit meegemaakt dat tickets niet op tijd ter plaatse waren. In een uiterst geval zal er contact worden opgenomen tussen de bezorger en de reiziger voor een alternatieve levering op deze wedstrijddag. Dit is gebruikelijk in de voetbalreizen branche en garandeert zo de kwalitatieve levering en betrouwbare tickets.

Uw Retourvlucht:

De retourvlucht is voor iedere voetbalreis verschillend, in vluchttijden en bestemmingen. Wij proberen in al onze voetbalreizen zoveel mogelijk aan te sluiten op de specifieke wensen van de klant, maar kijken uiteraard ook als team voor u niet naar het maken van onnodige extra kosten en zorgen we voor de juiste alternatieven in de offerte fase. Als enige organisatie bieden wij klanten de week voor vertrek de volledige check-in en ontvangt u (in tegenstelling tot andere aanbieders in de markt) bij ons de op naam gezette boarding passen voor uw retourvlucht. Zo kunt u op de heen- en terugreis sneller doorlopen en verliest u geen tijd op de luchthavens. Uiteraard is deze service wel onder voorbehoud en of de desbetreffende luchtvaartmaatschappij het mogelijk maakt voor ons.

Uw Hotelverblijf:

Het hotelverblijf kan variëren naar wens van onze klanten. U kunt ervoor kiezen om low-budget en scherp in een Ibis Budget te verblijven, maar ook uw voetbalreis te upgraden tot absolute luxe richting een 4**** Novotel / Mercure of zelfs 5***** Sofitel / Pullman hotel te verblijven. Wij zijn de enige aanbieder die official partner is van de betrouwbare hotel keten: Accor Group. Wel zo prettig in onze levering van de wedstrijdkaarten bij alle hotels.

Bijlage 2 | Bijlage factuur (samenvatting)

Onze gedetailleerde bijlage factuur is de vaste bevestiging die u al heeft ontvangen bij het accepteren van de offerte. Het is de samenvatting van uw hele voetbalreis.

Uw Samenvatting:

De bijlage factuur is in uw offerte fase in overleg met de hoofdboeker van uw voetbalreis volledig doorgesproken en op maat samengesteld. Zodra de hoofdboeker van uw groep de offerte per mail heeft geaccepteerd, bouwen wij deze offerte om naar een bijlage factuur en maken wij uw volledige klantendossier op waarin wij alle gegevens gaan verzamelen en de reserveringen beheren. Deze bijlage factuur is de samenvatting of leidraad van de door u bestelde voetbalreis. Hierin zullen wij ook exact bijhouden wanneer de wedstrijd officieel zal worden gespeeld met de lokale tijden van de aftrap. Ook ziet u hier de hotel selectie en reservering en de vluchtverbindingen met de juiste lokale vluchttijden. Onderin uw bijlage factuur ziet u de aanvullende optie mogelijkheden duidelijk gevisualiseerd staan en zijn deze gemarkeerd, mocht u er één of meer hebben toegevoegd. Een duidelijk document lijkt ons en sturen wij u graag professioneel op voetbalreis voor een ware Voetbalsensatie.

Bijlage 3 | Hotel reservering (voucher)

Zodra u akkoord bent met uw offerte, plaatsen wij direct de reservering van het hotel in ons systeem van Accor Group. Zo is dat onderdeel snel bevestigd.

Uw Hotelvoucher:

Na onze inboeking van uw hotelverblijf binnen het online systeem van onze official partner: Accor Group, ontvangen wij vanuit deze organisatie per mail de officiële hotel voucher. Deze voucher zal door ons altijd op naam van de hoofdboeker van uw dossier worden gezet. Mocht u meerdere kamers geboekt hebben en is uw groep groter dan 2 personen, dan zullen alle kamers op naam van de hoofdboeker zijn ingeboekt bij Accor Group. Deze persoon is ons eerste aanspreekpunt van uw groep en zo houden we de communicatie open en transparant. De ervaring leert dat deze manier van inboeken zeer gunstig is en zo kan er ook niks fout gaan met de levering van de wedstrijdkaarten op naam van de hoofdboeker bij uw hotel op de dag van de wedstrijd. De kamerindeling is in de offerte fase duidelijk met onze klanten afgestemd en kunt u terugvinden op zowel de bijlage factuur als deze hotel voucher. Hiernaast laten wij u graag zien wat voor hotel kwaliteit wij als voetbalreizen organisatie aanbieden als we spreken over de partner: Accor Group. Wij zijn de enige organisatie die deze unieke samenwerking heeft met een dusdanig internationaal gevestigde naam en hotelketen. Wij garanderen onze klanten dus een maximale betrouwbaarheid, comfortabel hotelverblijf en een top Voetbalsensatie.

Bijlage 4 | Boeking Vluchten (boarding)

Als enige aanbieder geven wij onze klanten bij de reisbescheiden ook hun boarding passen voor de retourvluchten, mits de luchtvaartmaatschappij dat dan toelaat.

Uw Boarding Passen:

Wij kunnen met trots zeggen dat wij als voetbalreizen organisator de enige in de gehele branche zijn die zijn klanten bij de reisbescheiden mail al informeert met de boarding passen. Dit betekend dat wij uw gegevens in een eerder stadium hebben ontvangen in de SR akkoordverklaring en dat de hoofdboeker daar alle passagiersinformatie heeft ingevoerd, conform een geldig paspoort of ID bewijs. Wij zullen een week voor vertrek het volledig check-in proces in handen nemen en u dus voorzien van de boarding passen. Zo kunt u als groep op zowel de heen- als terugreis direct doorlopen richting de douane en voorkomt u tijdverlies bij de check-in balies. Deze zijn vaak ook druk bezocht en kan in wachttijd aanzienlijk schelen. In 80% van de gevallen mogen wij de check-in vooraf doen, mocht dat niet kunnen bij de instantie, dan geven wij u dat direct door.

Bijlage 5 | Seating plan (plattegrond)

Wel zo prettig als bijlage te ontvangen, is onze seating plan. Hierin vind u het adres, de ligging en een visuele indruk van de desbetreffende club die u gaat bezoeken.

Uw Plattegrond:

Wij zien de seating plan, oftewel plattegrond, als een extra bijlage om onze klanten nog meer informatie te bieden. Zo heeft u als groep direct een eerste indruk visueel van het stadion dat u zult gaan bezoeken. Ook is het handig gezien in deze bijlage ook de adresgegevens van het desbetreffende stadion worden weergegeven. Wij weten dat klanten dit fijn vinden in de communicatie op locatie met bijvoorbeeld een taxi chauffeur of iets dergelijks. U kunt vanuit dit bestand ook heel snel de ligging inzien met de Accor Group hotel voucher. Zo ziet u dat het hotel altijd een centrale ligging heeft en dat de stadions zich vaak meer aan de randen van steden bevinden. Middels deze mapping komt u niet voor verrassingen te staan in ieder geval en maken wij het reizen nog makkelijker.

Bijlage 6 | SR aanbevelingen (reisgids)

Een zeer relevante bijlage is de Sensatie Reisgids, een uitgebreide gids die u exact informatie geeft over alle hot topics van de desbetreffende stad die u bezoekt.

Uw Reisgids:

Al onze Sensatie Reizen reisgidsen zijn officiële documenten die wij als team met zorg en toewijding hebben samengesteld. Het is een unieke stadsgids waarin u als hoofdboeker en groep direct kunt inzien wat de belangrijkste bezienswaardigheden zijn van de stad naar keuze. Wij hebben voor al onze steden waarin de 24 topclubs zijn gevestigd, een unieke reisgids samengesteld en sturen wij die mee als aanvullende bijlage in de reisbescheiden mail. Naast deze bezienswaardigheden, geven wij u ook een visuele indruk en een korte omschrijving van interessante: restaurants / bars / uitgaansgelegenheden. Vervolgens hebben wij ook informatie meegenomen over de valuta / openbaar vervoer / metro mapping / belangrijke zaken die u dien te weten. Zo proberen wij het onze klanten op voorhand al zo comfortabel mogelijk te maken en willen wij u voorzien van een adviserende rol. U bent immers als voetballiefhebbers en reizigers geheel vrij om deze adviezen op te volgen en zijn wij absoluut niet dwingend. U kunt dit document dus zien ter volledige aanvulling op de andere bijlagen en ervaren onze klanten deze reisgids als zeer professioneel en prettig. Eerlijk gezegd zijn wij best trots op het samenstellen van dit soort inhoudelijk krachtige documenten en delen wij deze graag met u als klant.

Bijlage 7 | SR promotie (clubflyer)

Als laatste bijlage vind u in de reisbescheiden mail onze Sensatie Clubflyer, per club visualiseert deze flyer wat u gaat beleven tijdens de aanstaande Voetbalsensatie.

Uw Clubflyer:

Een afsluitend document van onze volledige reisbescheiden mail die een circa een week voor vertrek ontvangt, is de Sensatie Reizen clubflyer. Wij hebben een intensieve samenwerking opgebouwd met onze 24 topclubs naar keuze en hanteren een directe en open communicatie binnen deze clubs. Zo willen wij met deze laatste file onze professionaliteit nogmaals meegeven en laat dit document zien waar wij voor staan. Wij hebben u dit document ook gedeeld in de offerte fase en zien wij hierin de kracht van herhaling. Wij staan voor een aantal USP’s als voetbalreizen organisatie en deze willen wij binnen dit document graag opnieuw met u delen. Ook geven wij een krachtige, visuele indruk van de Voetbalsensatie naar keuze. Wij sturen jullie professioneel op voetbalreis!

Meer hulp nodig?

Neem dan direct persoonlijk contact op met ons Sensatie Reizen team. Wij staan direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden die u nog heeft. Wij vinden het juist leuk om te sparren met onze klanten, om zo tot de best mogelijke voetbalreis te komen en u uniek maatwerk te kunnen leveren.

Stel uw vraag
Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten