REAL MADRID CF

Voetbalreizen Real Madrid CF | Santiago Bernabeu een must see!

Club Informatie – Voetbalreizen Real Madrid CF

Onze voetbalreizen naar Real Madrid CF omschrijven onze bedrijfsnaam: Sensatie Reizen volledig. Beleef het absolute top voetbal in het waanzinnig Santiago Bernabeu. Verbaas u zelf over de schitterende uitvoering van het voetbal, door de beste spelers ter wereld. Alleen de allerbeste zijn goed genoeg om bij Real Madrid CF te mogen voetballen. Vanuit de hele wereld trekt de club spelers aan, om zo de beste formatie samen te stellen en prijzen te veroveren. Niet voor niets dat Real Madrid CF door de FIFA is uitgeroepen tot beste club van de 20e eeuw. Wat een bezoek echt uniek maakt, is een voetbalreis naar El Classico, de wedstrijd tussen Real Madrid CF en FC Barcelona. De rivaliteit en historie spat er vanaf en het is met afstand de meest populaire wedstrijd wereldwijd te noemen. Wij bieden u een goed georganiseerde voetbalreis naar Real Madrid CF voor de scherpste prijs in de markt, ook voor El Classico zijn wij ieder seizoen opnieuw de scherpste in prijs vergelijk.

Spelers vandaag de dag zoals: Modric, Kroos, Gareth Bale en Sergio Ramos, behoren tot wereldtop en winnen regelmatige gouden schoenen voor beste speler ter wereld. Vooral de ongrijpbare Ronaldo is iedere wedstrijd opnieuw belangrijk voor het team en haast onnavolgbaar voor tegenstanders. Het is een waar genot om dit soort spelers in plaats van op de tv ineens live in actie te zien. Beleef Spaans top voetbal met een voetbalreis naar Real Madrid CF, maak deel uit van het unieke spel van de Galacticós!

Stad Informatie – Voetbalreizen Real Madrid CF

Proef het traditionele Spaanse leven met een voetbalreis naar de hoofdstad van Spanje. Alle dagen per week kunt hier gaan genieten van gezellige straten en pleinen en met een enorm scala aan prachtige bezienswaardigheden. De meest drukke plek van de stad Madrid is het toeristische middelpunt Puerta del Sol. Hier vind u een grote diversiteit in winkels, straat artiesten, restaurants, bars etc. Vergelijkbaar met de Ramblas in Barcelona.

Madrid is een waanzinnig mooie stad met vele historische gebouwen en een rijke geschiedenis. Een tip vanuit ons zou absoluut zijn om een bustour te regelen ter plaatse, zodat u in een open bus op de bovenste verdieping kunt genieten van alle stad kenmerken, terwijl een gids in uw oortjes uitlegt wat alle details per bezienswaardigheid zijn. Na uw bus tour is een ander advies om lekker een goed tapas restaurant op te zoeken en te genieten van de diverse overheerlijke Spaanse keuken, onder het genot van een goede fles Spaanse wijn.

Een andere toeristische trekpleister is het plein La Cibeles. Dis is één van de mooiste pleinen van heel Madrid, met een fontein in het midden van het plein. Naast dit prachtige plein heeft Madrid ook het Parque del Buen Retiro, dit is een groene oase van rust, midden in een bruisende stad. Genoeg om op te noemen dus en wij zullen u bij de verzending van alle volledige reisbescheiden voor uw vertrek, voorzien van alle stad informatie in detail.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Real Madrid CF

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Real Madrid CF

Het Santiago Bernabeu stadion is een ware voetbaltempel en het grootste stadion in ons voetbalreizen gamma. Het stadion biedt plaats aan circa 85.000 supporters en is immens groot te noemen. Het stadion Bernabeu is naast het Camp Nou stadion één van de grootste stadions ter wereld. De echte voetballiefhebber onderneemt in zijn of haar leven tenminste één keer een voetbalreis naar Real Madrid CF om deze beleving live te ervaren. Het is een ultieme sensatie om de Galacticos in dit prachtige stadion te zien voetballen.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Real Madrid CF? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Real Madrid CF!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten