CHELSEA FC

Voetbalreizen Chelsea FC | The Blues zijn haast niet te stoppen!

Club Informatie – Voetbalreizen Chelsea FC

Onze voetbalreizen naar Chelsea FC zorgen voor een internationale klasse. Geniet van absoluut top voetbal bij de meest succesvolle club in Londen. Ervaar de trots van de enige club die de Champions League wist te veroveren. Ook is Chelsea FC de club die als enige de drie belangrijkste UEFA-titels wist te bemachtigen. Geniet van het tactische spel van The Blues, zoals het elftal in het volledige blauwe shirt en short tenue wordt genoemd. Chelsea FC is de club waar Ruud Gullit in het verleden succes heeft geboekt als combi speler-trainer. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Chelsea FC, maak deel uit van het mooie spel en succes van the Blues!

Met zeer aansprekende namen zoals: Pedro, Barkley, Giroud en David Luiz maakt Chelsea FC direct kans op de landstitel. Chelsea FC speelde op dat moment haast iedere tegenstander direct van de mat en was niet te verslaan als voetbal machine. Wij adviseren u om zelf één van onze voetbalreizen live bij te wonen en bekijk hoe deze sterren hun tegenstanders tot wanhoop drijven.

Als echte voetballiefhebber wilt u een speler zoals Eden Hazard live in actie zien. Als speler van Chelsea FC is dit Belgische supertalent opnieuw verkozen tot speler van het jaar in de Engelse Premier League. Dit is een goed voorbeeld waarom voetballiefhebbers naar het stadion gaan om uniek talent als dit live in actie te zien tijdens een voetbalreis.

Stad Informatie – Voetbalreizen Chelsea FC

De hoofdstad van Engeland is natuurlijk Londen en onze voetbalreizen naar deze prachtige stad zijn een must voor u als voetballiefhebber! Beleef de traditionele Engelse klasse en ervaar deze chique stad maximaal door een weekend in Londen te verblijven. Behalve de thuisbasis van de meeste internationale voetbalclubs, is Londen ook een bruisende metropool met internationale allure. Deze wereldstad trekt toeristen, gelukszoekers, maar ook miljardairs uit alle uithoeken van de wereld.

Profiteer van de ongekende variatie van het uitgaansleven in deze Britse metropool. In geen andere stad is de keuze uit: bars, musicals, opera’s, shopping, nachtclubs etc. zo groot te noemen als in Londen. Onze klanten ervaren de voetbalreizen naar Londen vaak als één van de meest prettige, omdat deze stad één en al voetbal ademt, in de stadions of alle pubs in de stad. Een absolute aanrader, naast de live wedstrijd, is om een andere wedstrijd in een traditioneel Engelse pub te kijken op groot scherm. Ook iets waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen.

Laat je als bezoeker in Londen overdonderen door de klassieke en hedendaagse grandeur van de stad. Deze stad heeft u tijdens een voetbalreis zoveel moois te bieden. Wij adviseren u dan ook graag om een bezoekje te nemen aan bijvoorbeeld: The Tower Bridge, The Londen Eye reuzenrad, Buckingham Palace, Picadilly Circus of Notting Hill. Wij hopen u met een volledig en goed voorbereid pakket op één van onze voetbalreizen te mogen sturen naar deze waanzinnige stad.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Chelsea FC

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Chelsea FC

Beleef de Engelse Premier League met een voetbalreis naar het prachtige Stamford Bridge. Ondanks het grote geld bij deze rijke club, speelt Chelsea FC nog altijd in dit legendarische stadion. Stamford Bridge werd geopend in de het jaar 1877 en heeft een uitgebreide geschiedenis. Het stadion heeft ook een unieke ligging in diverse wijken van Londen die absoluut voetbal ademen. Stamford Bridge ligt in de wijk Chelsea, naast de wijk Fulham en vlakbij het metrostation Fulham Broadway. Ervaar de legende van Stamford Bridge en grijp de kans om samen met 43.000 andere supporters dit stadion te bezoeken middels onze voetbalreizen naar Chelsea FC.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Chelsea FC? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Chelsea FC!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten