TOTTENHAM HOTSPUR

Voetbalreizen Tottenham Hotspur | Zing live: Come On You Spurs!

Club Informatie – Voetbalreizen Tottenham Hotspur

Onze voetbalreizen naar Tottenham Hotspur geven u een waanzinnige kick. Geniet van absoluut top voetbal bij één van de meest aantrekkelijke voetbalclubs in Londen. Ervaar de passie van deze club met een waanzinnige achterban aan supporters. In het Noorden van Londen is Tottenham Hotspur absoluut een club om rekening mee te houden en wordt er niet zomaar gewonnen op het indrukwekkende White Hart Lane.

Beleef lef en trots met een voetbalreis naar Tottenham Hotspur, geniet van technisch en aanvallend top voetbal. Beleef hoe de Nederlander Martin Jol er nog steeds op handen gedragen wordt, gezien zijn prestaties als coach bij de club in het verleden. To dare is to do, het absolute motto van deze unieke voetbalclub. Spelers als: Harry Kane, Dele Ali, Steven Bergwijn en Jan Vertonghen geven u een ware voetbalshow. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Tottenham Hotspur, maak deel uit van de strijd en passie van the Spurs!

Stad Informatie – Voetbalreizen Tottenham Hotspur

De hoofdstad van Engeland is natuurlijk Londen en onze voetbalreizen naar deze prachtige stad zijn een must voor u als voetballiefhebber! Beleef de traditionele Engelse klasse en ervaar deze chique stad maximaal door een weekend in Londen te verblijven. Behalve de thuisbasis van de meeste internationale voetbalclubs, is Londen ook een bruisende metropool met internationale allure. Deze wereldstad trekt toeristen, gelukszoekers, maar ook miljardairs uit alle uithoeken van de wereld.

Profiteer van de ongekende variatie van het uitgaansleven in deze Britse metropool. In geen andere stad is de keuze uit: bars, musicals, opera’s, shopping, nachtclubs etc. zo groot te noemen als in Londen. Onze klanten ervaren de voetbalreizen naar Londen vaak als één van de meest prettige, omdat deze stad één en al voetbal ademt, in de stadions of alle pubs in de stad. Een absolute aanrader, naast de live wedstrijd, is om een andere wedstrijd in een traditioneel Engelse pub te kijken op groot scherm. Ook iets waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen.

Laat je als bezoeker in Londen overdonderen door de klassieke en hedendaagse grandeur van de stad. Deze stad heeft u tijdens een voetbalreis zoveel moois te bieden. Wij adviseren u dan ook graag om een bezoekje te nemen aan bijvoorbeeld: The Tower Bridge, The Londen Eye reuzenrad, Buckingham Palace, Picadilly Circus of Notting Hill. Wij hopen u met een volledig en goed voorbereid pakket op één van onze voetbalreizen te mogen sturen naar deze waanzinnige stad.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Tottenham Hotspur

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Tottenham Hotspur

Beleef de Engelse Premier League met een voetbalreis naar het prachtige White Hart Lane. Bezoek deze ware voetbaltempel die voor elke thuis wedstrijd standaard is uitverkocht. Logisch dat het voor u als klant lastig is om aan betrouwbare wedstrijdkaarten te komen. Wij voorzien u direct, in samenwerking met de club, van de juiste tickets en regelen de beste plaatsen voor u. Geniet, samen met 36.000 andere voetballiefhebbers, nog even van deze succesvolle club in dit adembenemende stadion. Momenteel zijn ze pal naast White Hart Lane een nieuw stadion aan het bouwen, dat volgend voetbalseizoen geopend dient te worden. Uiteraard kunnen wij met Tottenham Hotspurs hier ook direct kwalitatieve wedstrijdkaarten aanbieden.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Tottenham Hotspur? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Tottenham Hotspur!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten