VEILIGE BETALINGSVORMEN

Wij bieden u als klant meerdere mogelijkheden om op een veilige manier af te kunnen rekenen!

Geen gedoe met betalen en altijd veilig!

Vergelijk onze prijs / kwaliteit verhouding juist eens goed met andere voetbalreizen aanbieders.

UW BETALING IS GEHEEL VEILIG BIJ ONS:

Klanten vragen op verschillende manieren voetbalreizen bij ons aan. Dit kan variëren in: telefonisch contact, via de e-mail, via een online ingevuld offerte formulier of direct via ons online boekingssysteem. Wij geven klanten altijd de ruimte tot bedenktijd en om voor de volle 100% achter hun keuze en besluit te staan. Wij houden er zelf ook niet van als de druk wordt opgevoerd en zullen altijd rustig met de klant handelen en eventueel meedenken. Onze betalingsmogelijkheden variëren hier dan ook volledig in mee en zullen wij altijd de keuze aan de klant laten om de juiste betalingsmogelijkheid te selecteren die het best bij hen past.

WENST U 10% | 50% | 100% AAN TE BETALEN:

Wat ons direct uniek maakt in deze volledige voetbalreizen branche, is de flexibiliteit en mogelijkheid om te kiezen als klant in de hoeveelheid aanbetaling. Via ons moderne en nieuwe online boekingssysteem kunt u als klant flexibel kiezen of u slechts: 10% of 50% of al de volledige 100% wenst aan te betalen. Met name de 10% aanbetaling is extreem uniek en uitmuntend te noemen. Stel dat u met 4 personen op voetbalreis gaat en de reis kost 250 euro per persoon, dan is uw totaalsom: 1.000 euro. In ons geval hoeft u dit grote bedrag of de helft daarvan niet direct te voldoen, maar regelt u zo’n reis al voor slechts 100 euro aanbetaling.

WERKEN VIA EXACT ONLINE BOEKHOUDING:

Achter onze website / webshop en volledige database, hebben wij een losstaand facturatie orgaan ontwikkeld, in samenwerking met de boekhouder Exact Online. Zo zijn alle uitgezonden facturen veilig en zullen alle betalingen via dat systeem bij ons worden bij-afgeschreven in combinatie met de Rabobank. Deze bank en Exact Online voert ieder kwartaal veiligheidstesten uit op onze website, zo worden wij telkens en opnieuw veilig bevonden door deze beide partijen. Ook bestaat er op deze manier voor de klant de zekerheid dat wij alles goed registreren en dat wij altijd uw dossier of afschrijving kunnen terughalen of inzien.

Meer hulp nodig?

Neem dan direct persoonlijk contact op met ons Sensatie Reizen team. Wij staan direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden die u nog heeft. Wij vinden het juist leuk om te sparren met onze klanten, om zo tot de best mogelijke voetbalreis te komen en u uniek maatwerk te kunnen leveren.

Stel uw vraag
Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten