SCHERPSTE VOETBALREIZEN

Wij laten u als klant geen euro teveel betalen en zijn by far de scherpste voetbalreizen aanbieder!

Wij bieden u de goedkoopste voetbalreizen!

Vergelijk onze prijs / kwaliteit verhouding juist eens goed met andere voetbalreizen aanbieders.

CONTINU PRIJS / KWALITEIT VERGELIJK:

Wij spiegelen alle voetbalreizen concurrenten meerdere malen per week. Hierdoor weten wij exact wat de prijzen van concurrenten doen en zien wij direct kansen binnen ons eigen inkoop beleid en het samenstellen van scherpe SR prijzen. Doordat wij minder clubs aanbieden dan andere voetbalreizen aanbieders, kunnen wij binnen deze specifieke selectie van topclubs juist scherpe prijzen hanteren. Dit lukt ons, omdat wij rechtstreeks met deze clubs zaken doen en zo de beste inkoop garanderen. Het continu benchmarken van deze concurrenten door ons, geeft u de mogelijkheid om nooit teveel te betalen en scherp op voetbalreis te gaan.

BETROUWBAAR INKOPEN BIJ DE BRON / CLUB:

Betrouwbaarheid in met name de wedstrijdtickets is een belangrijk gegeven. Wij weten uit de jarenlange ervaring dat er helaas ook voetbalreizen aanbieders zijn die via diverse zwarthandel kanalen hun tickets inkopen en vervolgens met marge door verkopen. Zoals hierboven al omschreven, kopen wij juist rechtstreeks in bij de beperkte clubs waarmee wij direct zaken doen. Wij hebben met al deze clubs dan ook persoonlijk contact en vaste afspraken qua ticket leveringen richting de hotelrecepties. Zo bent u altijd verzekerd van officiële wedstrijdkaarten en een betrouwbare / kwalitatieve levering van tickets voor uw wedstrijd.

ZIEN WAAR ANDEREN KANSEN LATEN LIGGEN:

Wij onderscheiden onszelf van andere voetbalreizen aanbieders in de markt, niet alleen meer op onze scherpe prijzen, de rechtstreekse manier van inkopen, het niet hanteren van zwarthandel, maar ook op andere zaken. Wij zijn een online en flexibel bedrijf, wat niet opereert vanuit een duur pand of luxe kantoor in de stad. Dit zorgt ervoor dat wij de focus juist hebben op zo lean mogelijk werken en daarmee geen onnodige kosten hoeven door te belasten aan u als klant. Voetballiefhebbers mogen ook niet de dupe worden van extra hoge marketing kosten, een dure hypotheek of andere vaste lasten zoals bij concurrenten.

Meer hulp nodig?

Neem dan direct persoonlijk contact op met ons Sensatie Reizen team. Wij staan direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden die u nog heeft. Wij vinden het juist leuk om te sparren met onze klanten, om zo tot de best mogelijke voetbalreis te komen en u uniek maatwerk te kunnen leveren.

Stel uw vraag
Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten