AC MILAAN

Voetbalreizen AC Milaan | San Siro bezorgt u altijd kippenvel!

Club Informatie – Voetbalreizen AC Milaan

Onze voetbalreizen naar AC Milaan zijn wellicht de meest aantrekkelijke qua beleving. Beleef de gepassioneerde strijd tussen de Italiaanse clubs onderling. Nogsteeds vertellen de vroegere fans van de club vol passie over het aanvallend voetbal van alle Nederlandse sterspelers bij hun club AC Milaan. Lukt het om de glorie van de jarig tachtig te herstellen? Volwassen mannen barstten in tranen uit toen Marco van Basten (San Marco) in het San Siro stadion afscheid nam van de fans. De club uit Milaan beleefde gloriejaren met het Nederlandse super aanvalstrio: van Basten, Gullit, Rijkaard.

In 2013 kreeg de Nederlander Clarence Seedorf de opdracht om AC Milaan weer opnieuw naar de top te leiden. Die Nederlandse connecties maken voetbalreizen naar AC Milaan een regelrechte topper in ons voetbalgamma. De fans van AC Milaan zijn haast gewend geraakt aan succes. Het is de op één na succesvolste club uit het volledig internationale voetbal. Zo gingen driemaal de wereldbeker en zeven maal de Champions League richting de club uit Milaan. Beleef Italiaans top voetbal met een voetbalreis naar AC Milaan, maak deel uit van de strijd en inzet van de Rossoneri!

Stad Informatie – Voetbalreizen AC Milaan

Ultiem genieten van de heerlijke Italiaanse cultuur en passie kan in de mooie stad Milaan. Opgaan in deze internationale jetset, is een must-do voor iedere reiziger. Niemand ontsnapt aan de aantrekkingskracht van deze wereldstad. Toeristen zijn al snel geïmponeerd door het enorme aanbod van haute couture winkels in het Quadrilatore della Moda. Of u belangstelling nu uitgaat naar kunst, architectuur of lekker eten: Milaan is de stad van meesterwerken en een overheerlijke traditionele keuken.

Behalve de schitterende gebouwen en de grote werken uit de Renaissance, valt er ook te genieten van pizza, gebak, ijs op het allerhoogste niveau. De wijken rondom het centrum trekken kleurrijke yuppen, artiesten en kunstenaars aan. Ontdek op eigen wijze leuke barretjes, bijzondere restaurants, jazzy clubs en moderne shopping winkels. Het is een waanzinnige stad die u absoluut versteld zal doen staan. Een ervaring die u beslist eenmaal in uw leven mee moet maken.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen AC Milaan

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen AC Milaan

Ervaar de legende met een voetbalreis naar het San Siro stadion. San Siro is de directe thuisbasis van zowel AC Milaan als Inter Milaan. Met een totale capaciteit van maar liefst 85.000 zitplaatsen, steile trappen en drie tribune ringen roept San Siro op met een authentieke Romeinse Arena. Het is zonder twijfel een icoon voor voetballiefhebbers over de hele wereld. Geniet van een geweldige sfeer en magistraal voetbal.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij AC Milaan? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar AC Milaan!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten