BAYERN MÜNCHEN

Voetbalreizen Bayern München | FC Hollywood is niet te kloppen!

Club Informatie – Voetbalreizen Bayern München

Onze voetbalreizen naar Bayern München zijn het uitstapje om het beste voetbal live te kunnen zien. Beleef de enorme succesmachine van het hedendaags Duitse voetbal. Zie het elftal van Bayern München de één na de andere topclub totaal van de mat speelt. Geniet van de unieke sfeer in de Allianz Arena, die al jaren lang grote successen boekt. Ieder seizoen strijdt deze club op alle hoofdprijzen in het Europese voetbal, van landstitel in de Bundesliga, tot het winnen van de Champions League. Het behoort voor deze club allemaal tot de mogelijkheden en doelstellingen. Onze voetbalreizen naar Bayern München laten u als klant absoluut op het puntje van uw stoel plaatsnemen, omdat u simpelweg dit soort voetbal dicht bij huis niet kunt ervaren.

Deze club behoort absoluut tot de vier clubs die alle grote Europese prijzen heeft gewonnen in de historie. In het jaar 2008 werd de 20e landstitel verovert. Sindsdien mag het als enige ploeg in Duitsland dan ook 4 sterren op het shirt dragen, dit ziet u vlak boven het clublogo. Met bekende spelers zoals: Arjen Robben, Tiago en Franck Ribery beheersen zij snel en aanvallend voetbal. Beleef Duits top voetbal met een voetbalreis naar Bayern München, maak deel uit van de strijd en inzet van FC Hollywood!

Stad Informatie – Voetbalreizen Bayern München

Geniet van deze wereldstad die serieus aanvoelt als een groot dorp, zodra u er arriveert. München is een stad met een optimale sfeer waarin bezoekers zich snel thuis voelen. Met een uitstekende horeca, vele groene gebieden, een gemoedelijke sfeer en vriendelijke mensen is dit ook een ideale bestemming voor een voetbalreis richting het buitenland.

De sfeer in het centrum wordt bepaald door historische bouwwerken en een mooie architectuur. Het voormalige koninklijk paleis met de naastgelegen Opera zijn samen met de Pinakotheken en het Deutsches Museum, het visitekaartje van een cultureel sterk ontwikkelde stad. Ook vind u er andere bezienswaardigheden zoals: de Marienplatz, het Hofbrauhaus, Olympiapark of de unieke stadspoorten van München. Het moderne karakter van de stad komt tot uitdrukking in de levendige stadswijken in en rondom het centrum. Naast het voetbal zijn de vele BMW’s het belangrijkste exportproduct in de regio. BMW-Welt is dan ook wel een leuke trekpleister voor u als toerist of voetbalfan tijdens deze voetbalreis.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Bayern München

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Bayern München

De iconische Allianz Arena is één van de meest moderne stadions binnen Europa. Zowel van binnen als zeker ook de lichtgevende buitenkant is het een waar kunstwerk. Ondanks de betrekkelijk jonge leeftijd is er al volop voetbalgeschiedenis geschreven in deze arena. Zo werd er in 2006 onder meer de openingswedstrijd van het WK gespeeld en in 2012 werd de finale van de UEFA Champions League gehouden. Als Bayern München thuis speelt, is het stadion aan de buitenzijde rood verlicht. Voor de wedstrijden van de andere thuisclub 1960 München wordt de arena juist volledig blauw. De Allianz Arena heeft een capaciteit van circa 75.000 stoelen en is absoluut een enorme voetbal tempel.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Bayern München? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Bayern München!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten