LIVERPOOL FC

Voetbalreizen Liverpool FC | Zing: You’ll Never Walk Alone!

Club Informatie – Voetbalreizen Liverpool FC

Onze voetbalreizen naar Liverpool FC zijn absoluut één van de meest populaire voetbalreizen. Kom naar de bakermat van het Engelse voetbal en beleef You’ll never walk alone live op Anfield Road. Ervaar de unieke sfeer tijdens een voetbalreis naar Liverpool FC en zing het You’ll never walk alone uit volle borst mee. Voel de koude rillingen als tienduizenden fans dit lied vanuit de grond van hun hart en met volle passie meezingen. Alleen door er live aanwezig te zijn geweest, begrijp je als voetballiefhebber dat Liverpool FC één van de meest succesvolle clubs is wereldwijd. Fans over de hele wereld raken niet uitgepraat over de glorietijden van de club en heeft Liverpool FC in het verleden zijn prijzenkast aanzienlijk gevuld.

De club heeft door de jaren heen altijd aantrekkelijke, hardwerkende spelers gehad, zoals: Dirk Kuijt, Steven Gerrard en Fernando Torres. Vandaag de dag staan er spelers op het veld zoals: Virgil van Dijk, Firminho, Mane en Georgino Wijnaldum. Onder leiding van succes coach Jürgen Klopp probeert Liverpool FC weer terug te komen aan de absolute top. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Liverpool FC, maak deel uit van de strijd en inzet van the Reds!

Stad Informatie – Voetbalreizen Liverpool FC

Bezoek de bakermat van de popmuziek met een voetbalreis naar de stad Liverpool. Behalve een sensatie voor voetballiefhebbers, is Liverpool ook de stad waar The Beatles ooit zijn begonnen. Zo combineert u een perfecte stedentrip aan de FC met een bezoek aan The Cavern Club waar John, Paul, George en Ringo hun optredens gaven. Het uitgaansleven in Liverpool is beslist bruisend te noemen en er zijn een groot scala aan bars en nachtclubs in de stad. Niet voor niets dat Liverpool sinds 2008 is gekozen tot culturele hoofdstad van Europa.

Als grote voetbalfan heeft Liverpool twee rivaliserende voetbalclubs midden in de stad, die op loopafstand van elkaar vandaag liggen. Deze clubs zijn uiteraard Liverpool FC (Rood) en Everton FC (Blauw). De stad maakt dan ook direct onderscheid in beiden kleuren en vragen mensen op straat ook direct aan elkaar of ze rood of blauw zijn als support.

Het Beatles Museum, The Cavern Club en Mathew Street zijn allemaal verplichte attracties voor iedere Beatles liefhebber. Naast The Beatles kent Liverpool als stad nog vele andere waanzinnige attracties zoals: The Albert Dock, Liverpool Town Hall, Merseyside Maritiem Museum en de Metropolitan Cathedral. Vooral de beroemde Albert Dock is zeker een bezoekje waard en ligt aan de rand van het stadscentrum.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Liverpool FC

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Liverpool FC

Wij raden iedereen aan om een stadiontour te maken op het waanzinnig mooie Anfield Road. Het is de plek waar in 1892 het verhaal van Liverpool FC begon en de waar de basis werd gelegd voor een ongekende reeks aan zeges en titels. Anfield Road heeft een capaciteit van momenteel circa 54.000 stoelen en heeft sinds 2016 een stadion uitbreiding. De tribunes van het stadion zijn bij iedere thuiswedstrijd afgeladen vol en alle wedstrijden zijn jaarlijks uitverkocht. Met name de beroemde The Kop tribune aan de korte zijde is een ware beleving en zult u live ervaren dat deze supporters meezingen vanuit hun liefde voor de club.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Liverpool FC? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Liverpool FC!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten