MANCHESTER CITY

Voetbalreizen Manchester City | Beleef de ware Citizens opmars!

Club Informatie – Voetbalreizen Manchester City

Onze voetbalreizen naar Manchester City zijn een unieke en uitzonderlijke trip. Manchester City is de laatste jaren aan een comeback bezig en heeft in de tijd van trainer Roberto Mancini zich herpakt naar de absolute top in de Engelse Premier League. Ook werkt deze club met name de laatste jaren hard om de reputatie van aartsrivaal Manchester United te verslaan. Sinds 2008 is de Abu Dhabi Group officieel eigenaar van Manchester City geworden.

Deze investeerders kochten de club voor 185 miljoen pond destijds en investeerden direct in een groot aantal top spelers. Zo zijn The Citizens vandaag de dag in het bezit van toppers als: Sergio Aguero, Leroy Sané, David Silva en Kevin de Bruyne. Met dit soort spelers en grote namen zie je meteen het verschil. Alleen lukt het de huidige trainer Pep Guardiola helaas nog niet helemaal om er een hecht team van te smeden. Het zijn met name deze individuele uitblinkers die u op het puntje van uw stoel laten zitten, als ze weer iets magisch op de mat leggen met een individuele actie op het veld. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Manchester City, maak deel uit van de strijd en inzet van the Citizens!

Stad Informatie – Voetbalreizen Manchester City

Laat u zelf verrassen door een voetbalreis naar een stad die voetbal ademt als Manchester. De thuisbasis van Manchester United en Manchester City is veel moderner en levendiger dan u op voorhand zou verwachten als liefhebber. Ook op het gebied van het uitgaansleven, winkelen en bezienswaardigheden heeft deze industriestad erg veel te bieden. Als echte supporter en liefhebber, mag een bezoekje aan het National Football Museum niet op uw lijstje ontbreken. 3 verdiepingen hoog en vol met voetbalgeschiedenis en prachtige verhalen.

Manchester is één van de leukste steden om op stap te gaan met een groep vrienden of vriendinnen. Het is niet voor niets de bakermat van onder meer: The Bee Gees, Happy Mondays, New Order, Oasis en Simpy Red. Laat u zelf verrassen door een voetbalreis naar een stad die voetbal ademt als Manchester. De thuisbasis van Manchester United en Manchester City is veel moderner en levendiger dan u op voorhand zou verwachten als liefhebber. Ook op het gebied van het uitgaansleven, winkelen en bezienswaardigheden heeft deze industriestad erg veel te bieden. Als echte supporter en liefhebber, mag een bezoekje aan het National Football Museum niet op uw lijstje ontbreken. 3 verdiepingen hoog en vol met voetbalgeschiedenis en prachtige verhalen.

Manchester is één van de leukste steden om op stap te gaan met een groep vrienden of vriendinnen. Het is niet voor niets de bakermat van onder meer: The Bee Gees, Happy Mondays, New Order, Oasis en Simply Red.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Manchester City

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Manchester City

Geniet van de bloei van Manchester City met een voetbalreis naar het prachtige Etihad Stadium. De naam zegt genoeg en verwijst direct naar de investeerders die de club uit Manchester hebben overgenomen. De club is in handen van een groep ondernemers uit Abu Dhabi en dit stadion behoort aan de stad. De gemeente heeft de arena voor de komende 250 jaar verhuurd aan Manchester City. Het stadion heeft welgeteld 48.000 stoelen, met 2 ringen rondom het veld heeft u altijd een scherp zicht tijdens onze voetbalreizen. Ook is er op de hoofdtribunes nog een derde ring opgenomen.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Manchester City? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Manchester City!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten