PARIS SAINT-GERMAIN

Voetbalreizen Paris Saint-Germain | Beleef de Franse trots!

Club Informatie – Voetbalreizen Paris Saint-Germain

Onze voetbalreizen naar Paris Saint-Germain zijn een zeer positieve ervaring op zich. Proef de fascinatie voor deze uitzonderlijke top club uit Frankrijk. Dit is de enige club die de laatste jaren het Franse voetbal volledig domineert en vaak als winnaar uit de bus komt. Voel de trots van de Fransen in een unieke voetbalreis naar Paris Saint-Germain. Kijk wat het geld uit Quatar met de nieuwe eigenaar met zich meebrengt in het Europese top voetbal. Met een ongebroken reeks in de hoogste klasse was de reputatie al groot. Geen enkele andere voetbalclub speelt langer onafgebroken in de Franse Ligue 1 competitie.

Paris Saint-Germain wordt van al onze voetbalreizen gezien als één van de rijkste clubs in ons aanbod en wellicht ter wereld. Voel de ware sensatie op het voetbalveld met namen zoals: Neymar, Edison Cavani, Angel Di Maria en Julian Draxler. Dit soort spelers zorgen voor een snel en tactisch hoog samenspel op het compacte Parc des Princes. Beleef Frans top voetbal met een voetbalreis naar Paris Saint-Germain, maak deel uit van de strijd en inzet van PSG!

Stad Informatie – Voetbalreizen Paris Saint-Germain

De meest romantische stad in ons gehele clubaanbod is bij uitstek Parijs te noemen. Onze voetbalreizen naar Paris Saint-Germain zijn dan ook meer dan een beleving van 90 minuten wedstrijd. Ervaar deze stad, de grandeur en het licht. Eigenlijk behoeft de slogan La Ville Lumière geen verdere introductie en zegt dit genoeg. Iedereen kent de iconen, verhalen en de tips, maar Parijs is veruit één van de mooiste steden ter wereld en een stad waar u ooit een keer moet zijn geweest.

Het is er onmogelijk om jezelf te vervelen en er is ontelbaar veel te doen. Laten we een aantal bezienswaardigheden die u niet mag missen filteren, namelijk: De Eiffeltoren, Notredame, het Louvre, de Champs-Elysées of Montmartre. U kunt er heerlijk wandelen langs de rivier de Seine, lekker gaan shoppen in de ruime winkelstraten of heerlijk uit eten in een traditioneel Frans restaurant met een Franse keuken. Deze stad is tevens ook de thuisbasis van een groot aantal designer merken zoals: Dior, Chanel of Hermes. Waar u ook komt in Parijs, er is dus altijd wel iets bijzonders of unieks te ontdekken of beleven. Het Parijsse straattoneel bestaat uit kleurrijke mensen, van elegante Parisiennes tot bohemiens, studenten of zakenlieden, u ziet het er allemaal door elkaar heen.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Paris Saint-Germain

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Paris Saint-Germain

Voel de grandeur in een voetbalreis naar het unieke Parc des Princes. Dit stadion werd gebouwd om de stad Parijs een passende locatie te bieden voor voetbal en / of rugby wedstrijden. Het werd officieel geopend op 4 juni 1972 door de Franse president destijds Georges Pompidou. Een jaar later werd het ook het thuis stadion van de destijds jonge club Paris Saint-Germain. In het jaar 2016 werden er ook voor het EK in Frankrijk diverse wedstrijden gehouden.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Paris Saint-Germain? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Paris Saint-Germain!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten