ARSENAL

Voetbalreizen Arsenal | Gunners strijden altijd voor de winst!

Club Informatie – Voetbalreizen Arsenal

Onze voetbalreizen naar Arsenal bieden u als klant absoluut iets magisch. Stap direct in de legende van Dennis Bergkamp of Robin van Persie met een voetbalreis naar Arsenal! Ervaar de reputatie van deze sterspelers bij de fanatieke Gunners supporters. Hoor hoe de fans enorm te spreken zijn over de fenomenale techniek en balcontrole en hun directe invloed op het spel van deze waanzinnige club.

Arsenal behoort al jaren tot één van de beste clubs van Engeland en gooit ook op Europese eindtoernooien vaak hoge ogen. Deze club won meerdere keren de Engelse Premier League, iets waar onze voetbalreizen direct op aansluiten. Arsenal brak het Europese record door ooit 49 wedstrijden achtereenvolgens ongeslagen te blijven. Met uiteindelijk toch een nederlaag voor de club tegen rivaal Manchester United. Coach Arsène Wenger is sinds 1 oktober 1996 de clubtrainer en wordt gezien als de langstzittende en tevens meest succesvolle coach uit deze clubhistorie. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Arsenal, maak deel uit van het mooie spel en succes van the Gunners!

Sinds de komst van o.a. sterspelers als: Mesut Ozil, Aubameyang en Lacazette is de weg naar boven weer gevonden en ziet het spel er aantrekkelijk uit. Arsenal staat in deze samenstelling al jarenlang bekend om het goede totaalvoetbal en zorgt dus voor unieke voetbalreizen.

Stad Informatie – Voetbalreizen Arsenal

De hoofdstad van Engeland is natuurlijk Londen en onze voetbalreizen naar deze prachtige stad zijn een must voor u als voetballiefhebber! Beleef de traditionele Engelse klasse en ervaar deze chique stad maximaal door een weekend in Londen te verblijven. Behalve de thuisbasis van de meeste internationale voetbalclubs, is Londen ook een bruisende metropool met internationale allure. Deze wereldstad trekt toeristen, gelukszoekers, maar ook miljardairs uit alle uithoeken van de wereld.

Profiteer van de ongekende variatie van het uitgaansleven in deze Britse metropool. In geen andere stad is de keuze uit: bars, musicals, opera’s, shopping, nachtclubs etc. zo groot te noemen als in Londen. Onze klanten ervaren de voetbalreizen naar Londen vaak als één van de meest prettige, omdat deze stad één en al voetbal ademt, in de stadions of alle pubs in de stad. Een absolute aanrader, naast de live wedstrijd, is om een andere wedstrijd in een traditioneel Engelse pub te kijken op groot scherm. Ook iets waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen.

Laat je als bezoeker in Londen overdonderen door de klassieke en hedendaagse grandeur van de stad. Deze stad heeft u tijdens een voetbalreis zoveel moois te bieden. Wij adviseren u dan ook graag om een bezoekje te nemen aan bijvoorbeeld: The Tower Bridge, The Londen Eye reuzenrad, Buckingham Palace, Picadilly Circus of Notting Hill. Wij hopen u met een volledig en goed voorbereid pakket op één van onze voetbalreizen te mogen sturen naar deze waanzinnige stad.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Arsenal

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Arsenal

Beleef de Engelse Premier League met een voetbalreis naar het prachtige Emirates Stadium. Dit stadion werd geopend op 22 juli 2006 met een wedstrijd tussen Arsenal en Ajax. Bij die gelegenheid nam sterspeler Dennis Bergkamp ook afscheid van de club en kwam er een eerbetoon aan deze legende, met ook de onthulling van zijn standbeeld voor het stadion. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe clubhelden bij Arsenal worden geëerd. Het Emirates Stadium biedt 60.000 plaatsen, waarmee het tot de grootste stadions van Engeland behoort.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Arsenal? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Arsenal!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten