MATCH PROTECTION

Neem het zekere voor het onzekere en bekijk onze mogelijkheden tegen wedstrijdverschuivingen!

Zorg altijd voor een maximale bescherming!

Vergelijk onze prijs / kwaliteit verhouding juist eens goed met andere voetbalreizen aanbieders.

ZORGVULDIG EN GOEDE VOORBEREIDING:

Iemand echt een volger en ambassadeur laten worden van jouw bedrijf is niet eenvoudig. Dit is dan ook tot stand gekomen vanuit jarenlang intensief klantcontact en het werkelijk opbouwen van een volledig netwerk. Wij hebben jaarlijks honderden klanten in het buitenland bij al onze verschillende topclubs en mensen komen laaiend enthousiast terug. Dit enthousiasme werkt erg aanstekelijk zijn wij achter gekomen en zo zien wij klanten vaak terugkeren of zelfs meerdere keren per seizoen op voetbalreis gaan naar diverse clubs. Met trots mogen wij dan ook vertellen dat wij over de 5.000+ SR-ambassadeurs hebben inmiddels.

WEDSTRIJDVERSCHUIVING ALTIJD MOGELIJK:

Dit vinden wij als team een erg leuke uitspraak en is werkelijk ook hoe wij de behoeften van onze klanten zien. Wij proberen voor iedere klant individueel maatwerk te leveren en altijd met klanten mee te denken tot het uiterste. Zo hebben wij door de jaren heen al behoorlijk mooie maatwerk voetbalreizen opgezet en is geen optie of aanvulling te gek, om uw voetbalreis zo compleet mogelijk te maken. Wij luisteren in het offerte, contact of boeking stadium altijd zeer goed naar de wensen van klanten, om daar vervolgens maximaal op in te kunnen spelen en zo de beste maatwerk voetbalreizen te organiseren naar alle topclubs.

VERZEKER UW VOETBALREIS MAXIMAAL:

Het aantal SR-ambassadeurs is extreem gestegen de afgelopen jaren, wij vragen bij iedere nieuwe aanvraag dan ook aan klanten hoe ze bij ons terecht zijn gekomen. Het mooie hieraan is dat wij juist zeer diverse reacties hierop krijgen en dat wij merken dat klanten via allerlei kanalen of juist mond-tot-mond reclame bij ons komen. Wij zien steeds vaker het antwoord: via vrienden / via collega’s / via familie etc. bij deze vraagstelling. Klanten die ons juist aanbevelen bij mensen om hen heen, belonen wij voor een volgende voetbalreis juist extra en maken we voor dit soort vaste klanten graag unieke maatwerk oplossingen.

Meer hulp nodig?

Neem dan direct persoonlijk contact op met ons Sensatie Reizen team. Wij staan direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden die u nog heeft. Wij vinden het juist leuk om te sparren met onze klanten, om zo tot de best mogelijke voetbalreis te komen en u uniek maatwerk te kunnen leveren.

Stel uw vraag
Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten