98% KLANTTEVREDENHEID

Alle klanten die terugkeren van een Voetbalsensatie vragen wij om hun ervaringen te delen met ons!

Wij hechten veel waarde aan uw mening!

Vergelijk onze prijs / kwaliteit verhouding juist eens goed met andere voetbalreizen aanbieders.

IS ALLES NAAR WENS GEGAAN KLANT:

Uw mening telt en wij vinden het als SR-team belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid terugkeren van hun buitenlandse voetbalreis. Wij vragen onze klanten een paar dagen na terugkomst om een recensie af te geven en willen zo klanten om hun mening vragen. Door de jaren heen en met de vele dossiers en voetballiefhebbers die wij op pad hebben mogen sturen zijn de positieve reacties enorm te noemen. Maar liefst 98% (score indicator die wij achter de schermen bijhouden / berekenen), keert extreem positief terug vanuit hun voetbalreis naar keuze en zo ontvangen wij vaak mooie foto’s en prachtige reisverslagen.

TROTS OP ONZE UNIEKE WALL OF FAME:

Zoals u hieronder kunt zien delen wij de foto’s van onze voetballiefhebbers graag met u. De positieve reisverslagen laten ons na ieder weekend opnieuw zeer tevreden ons werk doen. Onze Wall of Fame met voetbalreizen recensies presenteren wij u dan ook graag met volle trots. Het is erg leuk dat klanten (na het vragen om feedback vanuit ons) zoveel moeite doen om hele reisverslagen te typen en ons retour te sturen. Wij ervaren ook dat nieuwe klanten vaak bij ons terecht komen via bestaande klanten, iets waar wij nog trotser van worden. Zo breiden wij ons SR-netwerk dagelijks uit en is er ook al een behoorlijke mond-tot-mond reclame.

HET FAKEN VAN RECENSIES IS TRIEST:

Helaas weten wij dat andere voetbalreizen aanbieders in de markt de zogeheten sterren recensies hanteren of eigen platformen hebben gebouwd om zo recensies in te voeren. Dit invoeren doen deze voetbalreizen aanbieders vaak zelf en zijn totaal niet kloppend. Het is (weten wij vanuit onderzoek) dan ook zeer eenvoudig om vrijblijvend als organisatie zelf recensies te bouwen en toe te voegen als ”sterren aanbieders / platformen”. Wij maken hier dan ook resoluut geen gebruik van en doen niet mee aan die onzin. Bij ons ziet u enkel kwalitatieve reisverslagen en recensies met foto’s, om te laten zien dat het klopt en de waarheid is.

Meer hulp nodig?

Neem dan direct persoonlijk contact op met ons Sensatie Reizen team. Wij staan direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden die u nog heeft. Wij vinden het juist leuk om te sparren met onze klanten, om zo tot de best mogelijke voetbalreis te komen en u uniek maatwerk te kunnen leveren.

Stel uw vraag
Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten