ATLETICO MADRID

Voetbalreizen Atletico Madrid | Beleef de geweldige Atleti spirit!

Club Informatie – Voetbalreizen Atletico Madrid

Onze voetbalreizen naar Atletico Madrid zijn wellicht de meest aantrekkelijke qua beleving. Spelers houden van fysiek en dominant voetbal en de fans zijn zeer enthousiast te noemen. Atletico Madrid staat ook wel bekend als tweede team van de stad Madrid en is het met name Real Madrid CF dat meer fans heeft. Tegenwoordig doet het team van Atleti onder leiding van trainer Diego Simeone nauwelijks onder voor de rivaal uit de stad. Alle spelers weten wat ze aan elkaar hebben en gaan voor elkaar door het vuur. Sinds de komst van Simeone in 2011 is het spel aanzienlijk verbeterd en is de mentaliteit van de ploeg erg sterk.

Door het snelle en tactisch complete spel van de ploeg is het voor iedere Europese topclub een gevaarlijke outsider. Zo hebben ze pas in het jaar 2013 / 2014 de Champions League finale behaald en werd de club zelfs landskampioen van Spanje boven Real Madrid CF en FC Barcelona. Het team bestaat vandaag de dag uit unieke sterspelers zoals: Antoine Griezmann, Diego Costa en Godin. Wilt u deze harde werkers live in actie zien? Dat kan, zo sturen wij u graag volledig en professioneel op voetbalreis naar Atletico Madrid. Beleef Spaans top voetbal met een voetbalreis naar Atletico Madrid, maak deel uit van de strijd en inzet van Atleti!

Stad Informatie – Voetbalreizen Atletico Madrid

Proef het traditionele Spaanse leven met een voetbalreis naar de hoofdstad van Spanje. Alle dagen per week kunt hier gaan genieten van gezellige straten en pleinen en met een enorm scala aan prachtige bezienswaardigheden. De meest drukke plek van de stad Madrid is het toeristische middelpunt Puerta del Sol. Hier vind u een grote diversiteit in winkels, straat artiesten, restaurants, bars etc. Vergelijkbaar met de Ramblas in Barcelona.

Madrid is een waanzinnig mooie stad met vele historische gebouwen en een rijke geschiedenis. Een tip vanuit ons zou absoluut zijn om een bustour te regelen ter plaatse, zodat u in een open bus op de bovenste verdieping kunt genieten van alle stad kenmerken, terwijl een gids in uw oortjes uitlegt wat alle details per bezienswaardigheid zijn. Na uw bus tour is een ander advies om lekker een goed tapas restaurant op te zoeken en te genieten van de diverse overheerlijke Spaanse keuken, onder het genot van een goede fles Spaanse wijn.

Een andere toeristische trekpleister is het plein La Cibeles. Dis is één van de mooiste pleinen van heel Madrid, met een fontein in het midden van het plein. Naast dit prachtige plein heeft Madrid ook het Parque del Buen Retiro, dit is een groene oase van rust, midden in een bruisende stad. Genoeg om op te noemen dus en wij zullen u bij de verzending van alle volledige reisbescheiden voor uw vertrek, voorzien van alle stad informatie in detail.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Atletico Madrid

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Atletico Madrid

Passie en sfeer kunt u het best beleven met een volledige voetbalreis naar het Vincente Calderon stadion. Het stadion biedt momenteel nog plaats aan circa 55.000 bezoekers. Het is met name het thuis stadion van Atletico Madrid en met regelmaat een arena voor wedstrijden van het nationale elftal. Momenteel zijn ze voor de club Atletico Madrid op korte afstand een nieuw stadion aan het bouwen, het nieuwe Vincente Calderon wordt zo spoedig mogelijk geopend.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Atletico Madrid? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Atletico Madrid!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten