NEWCASTLE UNITED

Voetbalreizen Newcastle United | Bezoek ook eens The Magpies!

Club Informatie – Voetbalreizen Newcastle United

Onze voetbalreizen naar Newcastle United geven u als liefhebber de ideale voetbalsfeer. Beleef de Engelse tradities en trouwe support vanaf de tribunes in het stadion. Ervaar de trots van de club, die haar thuiswedstrijden speelt op het waanzinnig mooie St. James Park stadion. Newcastle United is een team met zeer trouwe supporters en binnen Engeland al jaren een club is om rekening mee te houden. Of er nu goede of slechtere tijden bij deze club zijn, maakt niet direct uit qua sfeer. De beleving en passie druipt van de tribunes af en is te allen tijde even heftig te noemen. Genoeg reden voor echte voetballiefhebbers om dit live een keer mee te maken in één van de vele voetbalreizen richting Newcastle United.

Newcastle United is vandaag de dag een club met status en aanzien en heeft zich na een periode van tegenvallende resultaten weten te herpakken. Het heeft het altijd al moeten hebben van inzet en hard werken, in plaats van enkel techniek en creativiteit. De mouwen opstropen zoals dat zo mooi heeft en ten strijde gaan, dat is het motto wat het best past bij deze unieke club. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Newcastle United, maak deel uit van de strijd en inzet van the Magpies!

Stad Informatie – Voetbalreizen Newcastle United

De stad Newcastle in het noorden van Engeland is een echte iconische stad met vele mooie en traditionele bezienswaardigheden. Het is een stad met stadsbruggen aan de Tyne rivier. Met name de Milenium Bridge is één van de meest unieke bruggen van Europa of misschien wel wereldwijd. De stad is via diverse bruggen richting het centrum bereikbaar. Er zijn vele traditioneel Engelse pubs, restaurants, shopping en uitgaansgelegenheden. Genoeg vertier dus voor iedere leeftijd categorie. Qua jongeren is het binnen heel de UK wellicht één van de meest bruisende steden, tezamen met Manchester, Londen, Liverpool en Glasgow. Verder is er de St. Nicholas Cathedral, Chinatown, Leazus Park en Greys Monument als unieke bezienswaardigheden.

De stad ademt voetbal en in iedere pub zult u als liefhebber fanatieke voetbal aanhang zien op wedstrijddagen. De stad kent ook de club Sunderland, wat een rivaliserende club is en wat op de derby dag een heftige strijd zal zijn, ieder jaar opnieuw. Wij adviseren onze klanten dan ook om voor de wedstrijd even een pub op te zoeken om de echt Engelse sfeer al mee te maken en zo de stad beter te leren kennen vanaf de aftrap van uw voetbalreis naar Newcastle United.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Newcastle United

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Newcastle United

Het immens grote St. James Park is een stadion wat absoluut niet mag ontbreken op het lijstje van de voetballiefhebber. Met een capaciteit van bijna 53.000 stoelen is het een ware lust voor het oog. Iedere thuiswedstrijd strijd de thuisclub Newcastle United hier voor de maximale prestatie. Het stadion heeft zeer steile tribunes en is qua overzicht prachtig. Vanuit iedere stoel is er perfect zicht op het veld en zult u ervaren dat het live meemaken van een thuiswedstrijd van deze club een unieke ervaring is.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Newcastle United? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Newcastle United!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten