SEVILLA FC

Voetbalreizen Sevilla FC | Beleef spectaculair voetbal in Sevilla!

Club Informatie – Voetbalreizen Sevilla FC

Onze voetbalreizen naar Sevilla FC zijn beslist de moeite waard voor u als voetballiefhebber. Sevilla FC is een dominante ploeg die het zijn tegenstanders vaak enorm moeilijk maakt. Niet voor niets dat deze club de laatste 5 jaar enorm goed meedraait in de Europa League en zelfs 2 keer in de afgelopen 5 jaar met de cup in de lucht heeft gestaan. Sevilla FC is een stugge ploeg die altijd zorgt voor een goede defensieve balans en van achteruit een gedegen opbouw richting de aanval. Als echte voetballiefhebber ziet u dan ook dat er achter het spel van Sevilla FC een strategie en gedachte zit en dat het niet doelloos achter een bal rennen is. Om de tactiek en de passie live mee te maken, is ons advies uiteraard om een voetbalreis naar Sevilla FC een keer live mee te maken. Geniet 90 minuten van een intense beleving op de tribunes met fanatieke supporters die de thuisclub naar een overwinning schreeuwen.

Sevilla FC is een ploeg om direct rekening mee te houden bij aanvang van het seizoen en dit zijn wedstrijden die zeker uit door tegenstanders niet zomaar worden gewonnen. Met spelers vandaag de dag zoals: Samir Nasri, Ganso en Vitolo is het een zeer creatieve en aanvallende ploeg. Ze zullen er alles aan doen om de 3 punten bij iedere thuiswedstrijd te behouden en gaan vol passie ten strijde. Beleef Spaans top voetbal met een voetbalreis naar Sevilla FC, maak deel uit van de strijd en inzet van de Rojiblancos!

Stad Informatie – Voetbalreizen Sevilla FC

Op een unieke manier maximaal genieten van een prachtige stad als Sevilla en in de traditionele Spaanse sferen. Heerlijk en kwalitatief eten en lekker genieten van lange dagen met warm zomers weer. Beleef deze stad met zijn rijke historie en culturele trekpleisters met een voetbalreis naar Sevilla FC. De stad heeft u als bezoeker zoveel moois te bieden, dat u werkelijk uw ogen zult uit kijken. Het is voor veel mensen ook niet direct een stad die het eerst bij mensen op komt om te gaan bezoeken, terwijl Sevilla absoluut de moeite waard is en je direct bij aankomst het Spaanse relax gevoel zult ervaren. Geniet met een Spaanse sangria op de heerlijke terrassen in de stad en beleef de pleinen met veel vertier en straat muziekanten en artiesten. Een hoop theater en veel gezellige mensen. Sevilla is een must see voor iedere reiziger.

Qua bezienswaardigheden heeft Sevilla zeker veel te bieden en kunnen wij een breed scala aan items opnoemen. Een aantal interessante voorbeelden zijn: de Alcazar, Plaza de Espana, de wijk Triana, Torre del Oro en de beroemde stierenvecht arena’s. Sevilla is één van de grootste steden als het gaat om de Spaanse traditie van het stierenvechten. Iets wat wereldwijd nergens zo fanatiek nog wordt beleeft als in deze stad. Naast de voetbal wedstrijd, zou dit ook een unieke ervaring bieden. Naast uiteraard de heerlijke restaurants, de pleinen, de parken en de rijke historie en cultuur.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Sevilla FC

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Sevilla FC

Geniet van één van de betere competities wereldwijd in het Pizjuan Stadion. Het stadion is al jaren te klein om de massale support richting de club aan te kunnen. De sfeer is er altijd geweldig met een zeer fanatieke supporters aanhang. Sevilla FC heeft wel een traditioneel en verouderd stadion, wat hoognodig toch aan vervanging toe zal zijn. De plannen zijn dan ook aanwezig om het stadion op korte termijn van een volledige renovatie te voorzien. Ook omdat andere clubs in het land of Europa hier aan meedoen en uitbreiden. Iets wat voor de support richting Sevilla FC wellicht ook een verstandig besluit zal zijn.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Sevilla FC? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Sevilla FC!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten