SL BENFICA

Voetbalreizen SL Benfica | Het Glorioso team bezit perfectie!

Club Informatie – Voetbalreizen SL Benfica

Onze voetbalreizen naar SL Benfica geven u als liefhebber de ideale voetbalsfeer. Het is een waanzinnig mooie en sensationele club met een rijke historie en fanatieke supporters. Een thuiswedstrijd van SL Benfica is een unieke beleving en zorgt voor een indrukwekkende eerste indruk bij bezoekers. Onze voetbalreizen naar SL Benfica zorgen ervoor dat u live getuige kunt zijn van passie en strijd in een heerlijk warm klimaat. Aanvallend voetbal in een goede sfeer is voor de echte voetballiefhebber een ultieme ervaring. Zorg dat u deze kans dus niet laat lopen en ga eropuit richting het mooie Estadio de Luz stadion.

SL Benfica is absoluut een club met een rijke historie, maar ook een mooi arsenaal aan spelers vandaag de dag. Onder de begeleiding van coach: Rui Vitoria spelen ze iedere wedstrijd opnieuw voor de winst en maken ze het tegenstanders graag moeilijk. Met spelers vandaag de dag zoals: Jonas, Samaris, Augusto en Salvio strijden ze met alles wat ze in zich hebben. Beleef Portugees top voetbal met een voetbalreis naar SL Benfica, maak deel uit van de strijd en inzet van O Glorioso!

Stad Informatie – Voetbalreizen SL Benfica

De club Sporting Portugal is gevestigd in de prachtige stad Lissabon. Lissabon is de hoofdstad van Portugal en heeft enorm veel mooie bezienswaardigheden voor haar bezoekers. De wedstrijd is maar 90 minuten, dus kunt u maximaal genieten van alle mogelijkheden in deze stad, gedurende uw volledige voetbalreis. Het is tevens de groostste stad van het land. De bezienswaardigheden die wij even extra willen benadrukken en een must see zijn: Jardim Ajuda, Rossio, Torre de Belem, Mosteiro des Jeronimos bijvoorbeeld. Er zijn enorm veel musea te noemen voor diverse stijlen en categorieën. Qua horeca, uitgaan en shopping komt u als liefhebber en reiziger ook absoluut niks te kort en zult u ervaren dat Lissabon een stad is van mode, restaurants en gezellige pleinen.

De Portugese bevolking is een zeer sociaal en cultureel volk. U zult op de smalle straten de ware aard van Portugal goed ervaren in een stad zoals Lissabon. De mensen dansen, zingen en spelen muziek op de straten. Genieten van een zomers briesje, met maximaal zonneschijn en een aantrekkelijk klimaat. De stad Lissabon is ook gevestigd aan een mooi strand in de oostkust van Portugal. Het ligt in een soort van baai met een haven en leuke boulevard, uitkijkend over het water.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen SL Benfica

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen SL Benfica

Het Estadio da Luz stadion is een traditioneel en geweldig mooi stadion. Het heeft een mooie ronde vorm en steile rood witte tribunes. Het is het stadion waar het beeld van de legende Eusebio staat gepresenteerd. Dit is een unieke eye catcher om voor of na uw voetbalwedstrijd mee op de foto te gaan als liefhebber. Het stadion heeft een modern en toch zeer karakteristieke uitstraling en behoort wat ons betreft tot de mooiste stadions van Portugal. Al met al dus genoeg reden om het Estadio de Luz een keer live te gaan bezoeken met één van onze voetbalreizen naar SL Benfica.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij SL Benfica? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar SL Benfica!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten