SOUTHAMPTON FC

Voetbalreizen Southampton FC | The Saints bieden u kwaliteit!

Club Informatie – Voetbalreizen Southampton FC

Onze voetbalreizen naar Southampton FC geven u een perfect uitstapje op maat. Vanuit de hele wereld trekken spelers tegenwoordig naar Southampton FC, om hun carrière een extra boost te geven. Het internationale team levert prachtig en kundig top voetbal, een ware lust voor het oog als liefhebber. De laatste jaren speelt de club weer mee in de verschillende Britse toernooien en zijn ze vaak opvallend goed te noemen. In 2010 veroverde The Saints weer een plek in de top 5 van de competitie. De club heeft als bijnaam: The Saints gekregen, als een verwijzing naar de verenigingsnaam bij de oprichting in 1885.

Als één van de weinige clubs heeft Southampton FC een eigen trofee, de zogeheten Ted Bates Trophy. Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd strijdt het team tegen een internationale tegenstander, om zo kans te maken op deze prijs. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Southampton FC, maak deel uit van de strijd en inzet van the Saints!

Stad Informatie – Voetbalreizen Southampton FC

Southampton in een prachtige havenstad in het zuiden van Engeland. In deze stad en tijdens een voetbalreis naar Southampton FC kunt u ook parallel genieten van de rijke historie van deze stad. Al in de Romeinse tijd woonden er mensen aan de riviermonding van de Itchen. Iedere nieuwe bevolkingsgroep, van de Saksen tot aan onze tijd, liet haar sporen na in deze stad. De haven is de grootste van heel Engeland met een rijke industrie. Hiervandaan vertrok ook de Titanic in 1912 naar haar fatale bestemming helaas. In de Tweede Wereldoorlog verbleven er ruim 8 miljoen militairen op doortocht, ook zijn er 4 cruise terminals.

In en rond de stad Southampton is genoeg te zien en te beleven. Fietsen over de Skyride bijvoorbeeld is een zeer leuke aangelegenheid. Ook kunt u er wandelen over de officiële stadsmuren. Naast historie is er veel vertier en muziek in de stad in de vorm van festivals. Qua verdere bezienswaardigheden heeft de stad: The city Art Gallery, Tuder House and Garden en St. Michaels Cathedral. Genoeg te beleven dus in deze unieke stad met een rijke historie.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Southampton FC

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Southampton FC

Voetbalreizen naar het St Mary’s Stadium in Southampton bieden voor ieder wat wils. Het nieuwe stadion werd in 2001 opgeleverd. Het vroegere stadion The Dell, waar de club vanaf 1898 zijn thuiswedstrijd speelde, werd te klein en zo moest er een oplossing komen. Momenteel biedt het stadion toegang voor ruim 32.000 toeschouwers en is een rijke aanvulling aan skyboxen, zalen, lounges en pubs in en rondom het stadion. Het team traint met enige regelmaat in het nabijgelegen New Forest National Park.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Southampton FC? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Southampton FC!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten