WEST HAM UNITED

Voetbalreizen West Ham United | West Ham blijft knokken!

Club Informatie – Voetbalreizen West Ham United

Onze voetbalreizen naar West Ham United zorgen voor een unieke sensatie. Geniet van strijd en kwalitatief voetbal in het nieuwe Olympisch Stadion van West Ham United in Londen. Deze club veroverde meerdere malen de traditioneel Engelse FA-Cup en bereikte geregeld de finale. Helaas was er in 2008 droevig nieuws voor de club en werden ze hard geraakt door een directe financiële crisis.

The Hammers knokte zich naar een lange en moeizame weg toch terug naar de top posities in Engeland. Eenmaal terug in de Premier League zorgt West Ham United voor een zware strijd tegen directe aartsrivalen. Spelers vandaag de dag zoals: Andy Carroll, Mark Noble en Diafra Sakho zorgen voor passie en een maximale inzet in iedere wedstrijd. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar West Ham United, maak deel uit van de strijd en inzet van the Hammers!

Stad Informatie – Voetbalreizen West Ham United

De hoofdstad van Engeland is natuurlijk Londen en onze voetbalreizen naar deze prachtige stad zijn een must voor u als voetballiefhebber! Beleef de traditionele Engelse klasse en ervaar deze chique stad maximaal door een weekend in Londen te verblijven. Behalve de thuisbasis van de meeste internationale voetbalclubs, is Londen ook een bruisende metropool met internationale allure. Deze wereldstad trekt toeristen, gelukszoekers, maar ook miljardairs uit alle uithoeken van de wereld.

Profiteer van de ongekende variatie van het uitgaansleven in deze Britse metropool. In geen andere stad is de keuze uit: bars, musicals, opera’s, shopping, nachtclubs etc. zo groot te noemen als in Londen. Onze klanten ervaren de voetbalreizen naar Londen vaak als één van de meest prettige, omdat deze stad één en al voetbal ademt, in de stadions of alle pubs in de stad. Een absolute aanrader, naast de live wedstrijd, is om een andere wedstrijd in een traditioneel Engelse pub te kijken op groot scherm. Ook iets waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen.

Laat je als bezoeker in Londen overdonderen door de klassieke en hedendaagse grandeur van de stad. Deze stad heeft u tijdens een voetbalreis zoveel moois te bieden. Wij adviseren u dan ook graag om een bezoekje te nemen aan bijvoorbeeld: The Tower Bridge, The Londen Eye reuzenrad, Buckingham Palace, Picadilly Circus of Notting Hill. Wij hopen u met een volledig en goed voorbereid pakket op één van onze voetbalreizen te mogen sturen naar deze waanzinnige stad.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen West Ham United

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen West Ham United

Beleef de Engelse Premier League met een voetbalreis naar het nieuwe Olympisch Stadion. Het stadion werd geopend in 2016 en telt ruimte voor circa 60.000 bezoekers. Het vorige stadion Boleyn Ground, werd door de grote support bij thuiswedstrijden van The Hammers te klein. Zo moest er al snel worden gekeken naar een nieuwe locatie met een uitbreiding in aantal stoelen. Supporters moeten nog een beetje wennen aan het moderne karakter van het Olympisch Stadion en is het contrast groot te noemen in vergelijking met de traditionele sfeer en successen uit het verleden. Het is tijd voor West Ham United om ook in dit stadion een serieuze poging te wagen om prijzen, zoals de FA-Cup.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij West Ham United? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar West Ham United!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten