CELTIC

Voetbalreizen Celtic | Typisch Schots voetbal in deze tempel!

Club Informatie – Voetbalreizen Celtic

Onze voetbalreizen naar Celtic geven u als liefhebber de ideale voetbalsfeer. Beleef de Schotse tradities en trouwe support vanaf de tribunes in het stadion. Ervaar de trots van de club, die al sinds 1890 in de hoogste klasse van Schotland speelt. Celtic is de enige voetbalclub ter wereld, die zo lang op een dusdanig hoog niveau speelt en nog nooit is gedegradeerd. Dat heeft uiteraard ook te maken met de tegenstanders en kwaliteit van de andere ploegen. De competitie in Schotland is qua sterkte dan ook niet te vergelijken met de Engelse Premier League. Het is een kleinere competitie dan in Engeland, met dus minder clubs en zo spelen de ploegen in een jaar 4x tegen elkaar (uit en thuis – beiden 2 keer).

De absolute derby in Schotland is de wedstrijd in Glasgow tussen Glasgow Rangers en Celtic (The Old Firm). Dit zijn de wedstrijden waar supporters uit de stad en omstreken maandenlang naartoe leven. Merk hoe spelers als Pierre van Hooijdonk nog altijd op handen gedragen wordt bij een club als Celtic. Beleef Schots top voetbal met een voetbalreis naar Celtic, maak deel uit van de strijd en inzet van the Celts!

Stad Informatie – Voetbalreizen Celtic

Beleef Schotland op een unieke manier, in combinatie met een voetbalreis naar Glasgow. Als je aan Schotland denkt, is het eerste wat in je opkomt Schotse Whisky of Schotse jacht. Maar een voetbalreis naar een gezellige stad als Glasgow mag absoluut niet ontbreken. Geniet van het goede leven in de meest bruisende stad van heel Schotland. Laat u verrassen door de veelzijdigheid die deze stad te bieden heeft. In Glasgow kunt u goed eten en drinken, dansen of winkelen. Zo zijn er bezienswaardigheden zoals: The Harbour, George Square, Kibble Palace of The Glasgow Cathedral. Na Londen heeft Glasgow de beste winkel voorzieningen van het hele Verenigd Koninkrijk.

Wie Schotland zegt, zegt ook whisky. Overal in Glasgow kunt u de beste whisky’s ter wereld proeven of kopen. Bijvoorbeeld bij The Pot Still in de traditionele Hope Street, is er zelfs de keus uit meer dan 300 verschillende whisky soorten. De betere uitgaansgelegenheden van Glasgow vind u in het centrum van de stad. West End en Ashton Lane zijn van die typische kasseienstraten met talloze bars en restaurants.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Celtic

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Celtic

Celtic Park is een ware voetbal tempel en een geweldig stadion voor u als liefhebber. Ervaar zelf waarom de fans van Celtic hun stadion behalve Parkhead, ook wel The Paradise noemen. Met een grote capaciteit van circa 61.000 stoelen is Celtic Park één van de grootste stadions in het Verenigd Koninkrijk en zeker van Schotland. Aan alles merk je dat Celtic Park sinds 1892 al de thuisbasis is van deze legendarische club uit Glasgow. Het stadion werd in de jaren negentig ingrijpend gerenoveerd en is nu een modern stadion te noemen voor onze voetbalreizen.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Celtic? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Celtic!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten