JUVENTUS FC

Voetbalreizen Juventus FC | Een strijdend Juve is sensationeel!

Club Informatie – Voetbalreizen Juventus FC

Onze voetbalreizen naar Juventus FC zijn het uitstapje om het betere voetbal live te kunnen meemaken. Beleef de enorme succesmachine van het hedendaags Italiaanse voetbal. Zie het elftal van Juventus FC de één na de andere topclub totaal van de mat speelt. Geniet van de unieke sfeer in het Juventus Stadium, die al jaren lang grote successen boekt. Ieder seizoen strijdt deze club op alle hoofdprijzen in het Europese voetbal, van landstitel in de Serie A, tot het winnen van de Champions League. Het behoort voor deze club allemaal tot de mogelijkheden en doelstellingen. Onze voetbalreizen naar Juventus FC laten u als klant absoluut op het puntje van uw stoel plaatsnemen, omdat u simpelweg dit soort voetbal dicht bij huis niet live kunt ervaren.

Deze club behoort absoluut tot de clubs die alle grote Europese prijzen heeft gewonnen in de historie. Met bekende spelers zoals: Cristiano Ronaldo, Matthijs de Ligt en Dybala beheersen zij snel en aanvallend voetbal. Beleef Italiaans top voetbal met een voetbalreis naar Juventus FC, maak deel uit van de strijd en inzet van Juve!

Stad Informatie – Voetbalreizen Juventus FC

Ontdek het waanzinnig mooie Turijn met een unieke voetbalreis naar Juventus FC. Vaak worden steden als Rome en Milaan als eerste bestemmingen gekozen door reizigers, maar de stad Turijn heeft absoluut net zoveel moois te bieden. Het is weliswaar een soort van industriestad te noemen, maar heeft een waanzinnige charme. De aanwezigheid van de voetbalploeg Juventus FC en het grote concern van Fiat, maken deze stad direct een toonaangevende toeristen trekpleister.

Leer de stad op een vlotte manier kennen, met een bezoek aan de authentieke cafeetjes van de stad. Het is de stad van de barista’s en geweldige Italiaanse koffie. Op iedere hoef van de straat proeft u koffie zoals u nog nooit hebt geproefd en niet vergelijkbaar met uw eigen koffie. Bezoek daarnaast ook beslist een patisserie. Verbaas u over de met bogen versierde straten en overdekte galerijen en statige appartement gebouwen. Qua shopping is Turijn wellicht één van de betere steden binnen heel Italië. Het bezit een rijke winkelstraat waar u de meest luxe merken kunt kopen. U zult ervaren dat u kleding en gadgets koopt, zoals u normaliter niet zou tegenkomen.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Juventus FC

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Juventus FC

Beleef het geweldige Italië met een combinatie van cultuur, klimaat en een voetbalreis. Het Juventus Stadium nam in 2011 de plaats in van het Juventus Stadio Delle Alpi, dit stadion was sinds 1990 de officiële thuisbasis van Juventus FC. De capaciteit van het prachtige nieuwe stadion is net iets boven de 41.000 bezoekers. Bij de bouw en het ontwerp is al rekening gehouden met een verdere toekomstige uitbreiding van maar liefst 15.000 extra stoelen.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Juventus FC? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Juventus FC!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten