EVERTON FC

Voetbalreizen Everton FC | Geniet live in het Goodison Park!

Club Informatie – Voetbalreizen Everton FC

Onze voetbalreizen naar Everton FC zorgen voor een traditionele beleving. Kom naar deze legendarische club uit Liverpool. Beleef de Engelse Premier League bij de club waar in het verleden spelers als: Andy van der Meyde, Sander Westerveld, Royston Drenthe, Johnny Heitinga, Wayne rooney en Gary Lineker hun sporen verdienden. Ervaar de passie aan de Mersey met een voetbalreis naar Everton FC in de stad Liverpool. 9 keer eerder behaalde de clubs in het blauw-wit tenue het landskampioenschap en eenmaal behaalde zij de Europa Cup 2, wat nu de Europa League heet. Everton FC is de blauwe helft van de bruisende stad Liverpool en beslist een goede club te noemen in het hedendaagse Engelse voetbal.

Ze beschikken over een creatieve topploeg met spelers zoals: Theo Walcott, André Gomes, Cenk Tosun en Kevin Mirallas. Beleef Engels top voetbal met een voetbalreis naar Everton FC, maak deel uit van de strijd en inzet van the Toffees!

Stad Informatie – Voetbalreizen Everton FC

Bezoek de bakermat van de popmuziek met een voetbalreis naar de stad Liverpool. Behalve een sensatie voor voetballiefhebbers, is Liverpool ook de stad waar The Beatles ooit zijn begonnen. Zo combineert u een perfecte stedentrip aan de FC met een bezoek aan The Cavern Club waar John, Paul, George en Ringo hun optredens gaven. Het uitgaansleven in Liverpool is beslist bruisend te noemen en er zijn een groot scala aan bars en nachtclubs in de stad. Niet voor niets dat Liverpool sinds 2008 is gekozen tot culturele hoofdstad van Europa.

Als grote voetbalfan heeft Liverpool twee rivaliserende voetbalclubs midden in de stad, die op loopafstand van elkaar vandaag liggen. Deze clubs zijn uiteraard Liverpool FC (Rood) en Everton FC (Blauw). De stad maakt dan ook direct onderscheid in beiden kleuren en vragen mensen op straat ook direct aan elkaar of ze rood of blauw zijn als support.

Het Beatles Museum, The Cavern Club en Mathew Street zijn allemaal verplichte attracties voor iedere Beatles liefhebber. Naast The Beatles kent Liverpool als stad nog vele andere waanzinnige attracties zoals: The Albert Dock, Liverpool Town Hall, Merseyside Maritiem Museum en de Metropolitan Cathedral. Vooral de beroemde Albert Dock is zeker een bezoekje waard en ligt aan de rand van het stadscentrum.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Everton FC

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Everton FC

Maak een voetbalreis naar de moeder van aller stadions, namelijk het Goodison Park. Het was het eerste grote voetbalstadion in de historie van Engeland. Goodison Park biedt plaats aan circa 41.000 voetbalfans. Naast de thuiswedstrijden van Everton FC, is er eenmaal een finale van de FA Cup en zelfs een aantal interlands gespeeld. In het WK-toernooi van 1966 was het onder meer de arena voor de halve finales van dat toernooi. Al met al een ware voetbal beleving te noemen, met massale support vanaf alle tribunes.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Everton FC? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Everton FC!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten