SPORTING PORTUGAL

Voetbalreizen Sporting Portugal | Verde-e-brancos strijders!

Club Informatie – Voetbalreizen Sporting Portugal

Onze voetbalreizen naar Sporting Portugal geven u als liefhebber de ideale voetbalsfeer. Dit is een vrij creatieve ploeg die zorgt voor aantrekkelijk en dominant voetbal. Tegenstanders ervaren de komst richting het Jose Alvalade stadion dan ook als zeer onprettig. De supporters gaan fanatiek tekeer op de tribunes en schreeuwen hun ploeg bij iedere thuiswedstrijd naar de overwinning. Met een heerlijk klimaat, een koude cerveza genieten als echte voetballiefhebber op uw voetbalreis naar Sporting Portugal. Iets wat wij voor onze klanten direct kunnen regelen en zorgvuldig aanbieden.

De club kent een uitgebreide historie die zorgt voor mooie verhalen, maar de huidige generatie doet er niet veel voor onder. Onder leiding van coach Jorge Jesus wat een zeer bekende naam is in Portugal, ook als eerdere coach van rivaal SL Benfica, spelen ze maximaal voor de winst. Met spelers vandaag de dag zoals: Bas Dost, Bryan Ruiz en Joel Campbell zijn ze uniek en attractief te noemen. Beleef Portugees top voetbal met een voetbalreis naar Sporting Portugal, maak deel uit van de strijd en inzet van Verde-e-brancos!

Stad Informatie – Voetbalreizen Sporting Portugal

De club Sporting Portugal is gevestigd in de prachtige stad Lissabon. Lissabon is de hoofdstad van Portugal en heeft enorm veel mooie bezienswaardigheden voor haar bezoekers. De wedstrijd is maar 90 minuten, dus kunt u maximaal genieten van alle mogelijkheden in deze stad, gedurende uw volledige voetbalreis. Het is tevens de groostste stad van het land. De bezienswaardigheden die wij even extra willen benadrukken en een must see zijn: Jardim Ajuda, Rossio, Torre de Belem, Mosteiro des Jeronimos bijvoorbeeld. Er zijn enorm veel musea te noemen voor diverse stijlen en categorieën. Qua horeca, uitgaan en shopping komt u als liefhebber en reiziger ook absoluut niks te kort en zult u ervaren dat Lissabon een stad is van mode, restaurants en gezellige pleinen.

De Portugese bevolking is een zeer sociaal en cultureel volk. U zult op de smalle straten de ware aard van Portugal goed ervaren in een stad zoals Lissabon. De mensen dansen, zingen en spelen muziek op de straten. Genieten van een zomers briesje, met maximaal zonneschijn en een aantrekkelijk klimaat. De stad Lissabon is ook gevestigd aan een mooi strand in de oostkust van Portugal. Het ligt in een soort van baai met een haven en leuke boulevard, uitkijkend over het water.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Sporting Portugal

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Sporting Portugal

Het Estadio Jose Alvalade stadion is een traditioneel en origineel stadion. Het heeft een mooie uitstraling met de steile groene tribunes in de kleuren van de club. Het stadion is in Portugal wel één van de toonaangevende stadions waar ook de thuisploeg met enige regelmaat speelt. Vanaf de tribunes is een live wedstrijd heerlijk te beleven en heeft u vanuit iedere hoek, of het nou op de korte of lange zijde betreft, prachtig beeld en overzicht op de wedstrijd. Het stadion is uitgerust met moderne horeca en diverse fan evenementen.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Sporting Portugal? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Sporting Portugal!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten