VALENCIA CF

Voetbalreizen Valencia CF | Spectaculair voetbal in Mestalla!

Club Informatie – Voetbalreizen Valencia CF

Onze voetbalreizen naar Valencia CF zijn wellicht de meest originele voetbalreizen in ons gehele pakket. Het is een voetbalploeg met aanvallend en aantrekkelijk voetbal, een zeer leuke diverse stad en prachtige bezienswaardigheden. Beleef de Spaanse geschiedenis in het echt met top voetbal in deze oranje stad. Met zes ligatitels, een UEFA Winners Cup en twee UEFA Super Cups is het een van de meest succesvolle clubs te noemen in heel Spanje. Ze stonden ook tweemaal in de finale van UEFA Champions League, dit is niet iets wat u zomaar zult verwachten, maar toch is het de realiteit.

De club kent een jarenlange clubhistorie en heeft ook vandaag de dag aantrekkelijke spelers zoals: Nani, Parejo en Munir. Dit zijn niet de spelers en namen waar u direct herkenning bij vind, maar zeker aantrekkelijke spelers om voor naar een stadion te gaan. Valencia CF is een attractieve ploeg die te allen tijde aanvallend voetbal speelt. Ze spelen jaarlijks mee om de top 5 te behalen in de Primera Division van Spanje. Uiteraard is de concurrentiestrijd met clubs als FC Barcelona en Real Madrid CF altijd lastig. Al met al stellen ze jaarlijks nooit teleur en vinden wij dat deze club thuishoort in ons voetbalreizen aanbod. Beleef Spaans top voetbal met een voetbalreis naar Valencia CF, maak deel uit van de strijd en inzet van Los Che!

Stad Informatie – Voetbalreizen Valencia CF

Maximaal genieten van top voetbal in Spaanse sferen. Heerlijk en kwalitatief goed eten en lekker weer in de zogeheten oranje stad Valencia. Ervaar de zon, zee, stad en Spaanse cultuur allemaal in één stad. Proef de traditionele paella zoals deze origineel bedoeld is. Deze wereldwijd bekende delicatesse komt ook officieel uit de stad Valencia, vandaar dat u hier ook genoeg paella restaurants zult vinden die deze lekkernij traditioneel en uniek weten te bereiden. Om zijn rijke citrus cultuur wordt de stad Valencia ook wel de Sinaasappelstad of Oranjestad genoemd. Valencia is één van de 3 grootste steden van Spanje en heeft zich met name de laatste 10 jaar enorm door ontwikkeld.

De stad is zeer interessant om te winkelen, uit te gaan of aan het strand te liggen. Het is vrij uniek dat wij in ons voetbalreizen gamma een stad kunnen bieden die al deze facetten in zich heeft. Unieke bezienswaardigheden zijn er de: Jardines del Rio Turia, Ciudad de Las Artes, Cathedral de Santa Maria de Valencia en de Mercado de Colon. Dit zijn zomaar 4 van de velen bezienswaardigheden waar u als toerist uw ogen uit zult kijken. Al met al genoeg te beleven dus en een hoge diversiteit voor een ieder wat wils.

Reisbescheiden Informatie – Voetbalreizen Valencia CF

Zodra u bij ons als organisatie een professionele voetbalreis boekt, ontvangt u alle reisbescheiden in één verzamelmail, een week voor vertrek. In deze mail treft u direct alle belangrijke informatie, zoals de vouchers van alle arrangement reserveringen. Ook bieden wij u als klant een uitgebreide Sensatie Reizen reisgids met daarin alle bezienswaardigheden, horeca, shopping, uitgaan en vervoer mogelijkheden. Bij deze reisgids heeft u ook direct informatie over het vervoer per metro, bussen of taxi’s in de stad naar keuze. Ook staan wij direct voor u klaar om vragen voor, tijdens of na uw voetbalreis snel te beantwoorden.

Stadion Informatie – Voetbalreizen Valencia CF

Beleef de competitie Primera Division met een waanzinnige voetbalreis naar het Estadio Mestalla. Het stadion is al jaren te klein om de massale belangstelling richting de club aan te kunnen. De sfeer is er altijd fenomenaal met een zeer fanatieke supporters aanhang. Valencia CF is momenteel bezig aan haar laatste wedstrijden in dit beroemde Mestalla stadion. Aarzel daarom beslist niet en zorg dat de voetbalreis compleet wordt gemaakt om de ultieme sfeer in dit stadion te proeven.

Wilt u tijdens onze voetbalreizen ook een kijkje achter de schermen bij Valencia CF? Dan kunnen wij u als klant voorzien van een volledige stadiontour. Deze stadiontour brengt u als voetballiefhebbers direct op het veld, in de kleedkamers, de persruimte, de tribunes of het indrukwekkende museum. Voelt u zich voor even een echte prof en ervaar de opkomst richting het veld, waar al uw helden en wereldsterren wekelijks hun voetbal kwaliteiten live vertonen. Geniet van deze stadiontour en onze voetbalreizen naar Valencia CF!

Sluiten

Voetbalsensatie

Voetbalreizen

Voetbalsensatie

VoetbalreizenCurrency


Sluiten